Az olcsobbat vagy a drágábbat vegyem?

Ez attól függ h mennyire nem sajnálod a pénzed.
pl ha kínai cipőt veszel tart 2hónapig és ahol betörik elkezd szakadni.
de ha veszel 1 nem kínai. drágább cipőt az évekig jó lehet. és egészségesebb is.

20.000 ftból lehet több cipőt is venni? :D:D
Nekem a minőség a legfontosabb, az olcsó cipőkre pedig nem igazán jellemző ez.
Különben meg sztem inkább legyen csak 2-3 db cipőd, de az legyen szép és minőségi, mint 30, de egyet sem tudj felvenni közülük, ha valahol szépen kell megjelenni. Nagyon könnyen ki lehet szúrni az olcsó cipőt.

amit tényleg gyakran váltasz mert jön egy új fazon abból az olcsóbb.
cipöből sose volt drága cipőm de nekem fél évet bír mert lekopik a sarka mert úgy lépek de egyszer kaptam 1 shoolt és az is tönkre ment pl táskát drágát veszek mert azt nem unom meg de csak sulitáskát nem ilyen kicsit.
ruhát én leértékelve veszek márkásat:D de am tényleg c&a meg ilyenek 1-1 nagyobb leértékelésnél 1000-800 egy felső

Én a drágábat veszem meg cipőm csak converse, la coq sportif(kakasos)gucci,meg van egy adidas,3 nike
4 la coq sportif
10 converse tornacipő
2 gucci
8 divatcipő
_________________________________________________________ruha:na azt már tényleg nem írom le mert uhh.
de retro a legtöbb ruhám meg gap,gass
_________________________________________________---
a lényeg az h én a drágábbat veszem meg inkább :D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!