Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az olcsobbat vagy a drágábbat...

Az olcsobbat vagy a drágábbat vegyem?

Figyelt kérdés
pl.: ruha,cipő stb...
2009. márc. 22. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Ez attól függ h mennyire nem sajnálod a pénzed.

pl ha kínai cipőt veszel tart 2hónapig és ahol betörik elkezd szakadni.

de ha veszel 1 nem kínai. drágább cipőt az évekig jó lehet. és egészségesebb is.

2009. márc. 22. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Én úgy vagyok vele inkább veszek 6 pár cipőt 20e ft-ból, és változatosan öltözködöm. Mintsem hogy kiadjak tízezret egyetlen cipőért, és így csak 2-ből tudok választani. :)
2009. márc. 22. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:
36%

20.000 ftból lehet több cipőt is venni? :D:D

Nekem a minőség a legfontosabb, az olcsó cipőkre pedig nem igazán jellemző ez.

Különben meg sztem inkább legyen csak 2-3 db cipőd, de az legyen szép és minőségi, mint 30, de egyet sem tudj felvenni közülük, ha valahol szépen kell megjelenni. Nagyon könnyen ki lehet szúrni az olcsó cipőt.

2009. márc. 22. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Nekem van 2-3 ezer forintos cipőm, ami már 1 éve tart. Hiába a minőség, képtelen vagyok kiadni 15-20 ezret egyetlen cipőért. Én inkább úgy vagyok vele, veszek egy olcsóbb cipőt, azzal a tudattal, hogy csak pár hétig tart, mert tudom, hogy ezalatt az idő alatt úgyis megunom.
2009. márc. 22. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

amit tényleg gyakran váltasz mert jön egy új fazon abból az olcsóbb.

cipöből sose volt drága cipőm de nekem fél évet bír mert lekopik a sarka mert úgy lépek de egyszer kaptam 1 shoolt és az is tönkre ment pl táskát drágát veszek mert azt nem unom meg de csak sulitáskát nem ilyen kicsit.

ruhát én leértékelve veszek márkásat:D de am tényleg c&a meg ilyenek 1-1 nagyobb leértékelésnél 1000-800 egy felső

2009. márc. 22. 21:39
 6/9 A kérdező kommentje:
köcci:DDDDD
2009. márc. 23. 16:06
 7/9 anonim válasza:
Én cipőből,táskából és kabátból,amit ugye naponta használ és hord az ember, ezekből veszek inkább márkásat, mert jobban bírják a strapát:) egyébként meg vegyesen, inkább ami jól áll és tetszik is, meg anyaga, színe is bejön:)
2009. márc. 23. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Cipőből, farmerból csak márkásat. Pólókból, pulcsikból előfordul, hogy megveszem az olcsóbbat, ha megtetszik. Viszont a márkás cuccaimat is igyekszem akciósan megvenni (inkább outletekben vásárolok).
2009. márc. 24. 11:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Én a drágábat veszem meg cipőm csak converse, la coq sportif(kakasos)gucci,meg van egy adidas,3 nike

4 la coq sportif

10 converse tornacipő

2 gucci

8 divatcipő

táska:

iskolatáska:nike,puma,converse,retro,roxy

kistáska:hát azt nem írom le mert annyi táskám van abban van 6 olcso kínai táska :D

_________________________________________________________ruha:na azt már tényleg nem írom le mert uhh.

de retro a legtöbb ruhám meg gap,gass

_________________________________________________---

a lényeg az h én a drágábbat veszem meg inkább :D

13/L

2009. márc. 27. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!