Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ruhakérdés. Kinek milyen a...

Ruhakérdés. Kinek milyen a szokása ezen a téren?

Figyelt kérdés

Felmérés.

Azt szeretném kérdezni, hogy te hányszor használsz kb. egy ruhát(mosás előtt)?

Iskolába/munkahelyre felhúzol egy ruhát, azt másnap is viseled, vagy legközelebb mikor?

Ha hazaérsz, átöltözöl? Ha igen, milyen jellegű ruhába?

Köszönöm.

2011. jún. 10. 19:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nadrágot többször is felveszem, és úgy havonta egyszer mossuk ki az összeset egyszerre, de mivel sok van (10 db. körül) és szoknyát is hordok, max. 4-5x van rajtam. Pulcsit nagyon ritkán hordok, de ha póló fölé veszek fel még egy inget vagy ilyesmi, azt se mosom ki rögtön. Pólót viszont minden nap, amint hazaérek, szennyesbe dobom, mert nem bírnám még egyszer felvenni, szeretek minden nap tisztát hordani, úgy érzem jól magam. Szerintem marhára nem higiénikus napokig hordani a pólót, amibe már százszor beleizzadtunk, és annyi emberen látom ezt, nem értem, hogy bírják ki.

17/L

2011. jún. 11. 11:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Általában többször használok egy ruhát,csak ha nagyon beleizzadtam teszem szennyesbe 1 használat után.A polókat 2-szer,3-szor veszem fel,míg a nadrágokat,szoknyákat többször.A suliba minden nap más ruhába megyek,legközelebb pár nap múlva veszem fel ugyanazt.Ha hazaérek,átöltözök valami kényelmes,sportos ruhába,vannak olyan ruháim melyeket nem szeretek annyira,azokat bent használom.

19/L

2011. jún. 11. 16:50
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, és annak külön örülök, hogy bőven kifejtettétek. :) mindenkit hasznosra értékelek.
2011. jún. 13. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!