Milyen a mai fiatalok öltözködési szokása, mik a divatok?
most néztem otto katalógust,nem vagyok nagy költekező meg divat mániás,de olyan cuccokat láttam,hogy megfájdult a szívem,leginkább az árak miatt,láttam egy olyan nagyon jó inget,meg hozzá egy farmert passzolnának is egymáshoz.
Ing: 7000 forint
Farmer: 17000 forint
az a baj,hogy ezek a reális árak,szal más cuccok után kell néznem.
az ottoban tényleg jó cuccok vannak, szerintem onnan nézd ki, éd vedd meg máshol, hidd el ázsiában pl. 1/4-ért megkapod, de akár máshol is:D
20f
Szia
Én is szoktam az Ottot nézegetni és nem túl reálisak az árai. Bershkában, New Yorkerben ugyanezeket minimum 20- 30%-kal olcsóbban megkapod, plusz Ottonál van 1300 Ft postaköltség.... na meg nem tudod felpróbálni, és ha nem jó, akkor a visszaküldés díját is neked kell fizetni, meg a csereáruét is.
Ha nem akarsz kínaiban vásárolni, akkor vegyél jó farmert New Yorkerben, Zarában vagy a Bershkában, 10 ezer körül kapsz. Inget meg Pl. Terranova, az nem drága. Sőt ha Pesti vagy és belvárosi akkor ott a Blahán a Teranova Outlet, az emeleten elég sok jó pasicucc szokott lenni, jó farmerek voltak nemrég 4000ért, ingek, pólók is max. 2000 Ft- ért.
Én azt javaslom, hogy hanyagolt az Ottot, vagyis csak nézegesd, de ne ott vásárolj.
Azt nem írtam, hogy ilyen ingekkel van tele a Háda összes tiruja. Vettem hasonlót a pasimnak még tavaly max. 500 Ft- ra jött ki (2490 Ft/ kg).
Ha nem viszolyogsz a turiktól menj egy egy kilós Hádában (Pl. Üllői út- Nagyvárad tér, ott sok férfiruha van vagy Nagy Lajos király úti, az meg egy nagy monstrum) ezek kilósak, és férfi ingek, pólók nagyon jók mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!