Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen a mai fiatalok öltözköd...

Milyen a mai fiatalok öltözködési szokása, mik a divatok?

Figyelt kérdés
21-25 éves korú srácok kb milyen ruhákat vesznek fel a ,fiú vagyok szóval nem vagyok az a vásárló típus,kéne venni magamnak 1-2 felsőt meg nadrágot,ha dobnátok linket katalógusokból azt megköszönném:)
2010. jún. 1. 18:53
 1/9 anonim válasza:
2010. jún. 1. 18:58
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi
2010. jún. 1. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Kockás ingek,kiszaggatott farmerek,színes,vékony csíkos ing is akad még a boltokban például.New Yorkerben nézz körül,ott fiatalos cuccok vannak,és árban középkategória.
2010. jún. 1. 19:04
 4/9 A kérdező kommentje:

most néztem otto katalógust,nem vagyok nagy költekező meg divat mániás,de olyan cuccokat láttam,hogy megfájdult a szívem,leginkább az árak miatt,láttam egy olyan nagyon jó inget,meg hozzá egy farmert passzolnának is egymáshoz.

Ing: 7000 forint

Farmer: 17000 forint

az a baj,hogy ezek a reális árak,szal más cuccok után kell néznem.

2010. jún. 1. 19:25
 5/9 anonim válasza:
mult héten rendeltem pont az Otto-bpl egy 4WARDS farmert, kiváncsi vagyok rá, majd irok hogy milyen!
2010. jún. 1. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:

az ottoban tényleg jó cuccok vannak, szerintem onnan nézd ki, éd vedd meg máshol, hidd el ázsiában pl. 1/4-ért megkapod, de akár máshol is:D

20f

2010. jún. 1. 20:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia

Én is szoktam az Ottot nézegetni és nem túl reálisak az árai. Bershkában, New Yorkerben ugyanezeket minimum 20- 30%-kal olcsóbban megkapod, plusz Ottonál van 1300 Ft postaköltség.... na meg nem tudod felpróbálni, és ha nem jó, akkor a visszaküldés díját is neked kell fizetni, meg a csereáruét is.

Ha nem akarsz kínaiban vásárolni, akkor vegyél jó farmert New Yorkerben, Zarában vagy a Bershkában, 10 ezer körül kapsz. Inget meg Pl. Terranova, az nem drága. Sőt ha Pesti vagy és belvárosi akkor ott a Blahán a Teranova Outlet, az emeleten elég sok jó pasicucc szokott lenni, jó farmerek voltak nemrég 4000ért, ingek, pólók is max. 2000 Ft- ért.

Én azt javaslom, hogy hanyagolt az Ottot, vagyis csak nézegesd, de ne ott vásárolj.

2010. jún. 2. 08:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Azt nem írtam, hogy ilyen ingekkel van tele a Háda összes tiruja. Vettem hasonlót a pasimnak még tavaly max. 500 Ft- ra jött ki (2490 Ft/ kg).

Ha nem viszolyogsz a turiktól menj egy egy kilós Hádában (Pl. Üllői út- Nagyvárad tér, ott sok férfiruha van vagy Nagy Lajos király úti, az meg egy nagy monstrum) ezek kilósak, és férfi ingek, pólók nagyon jók mindig.

2010. jún. 2. 08:34
 9/9 A kérdező kommentje:
majd írok,hogy mire jutottam,köszönöm!:)
2010. jún. 2. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!