Szóbelire ruhakérdés?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha hülye kérdés, de nem tudom ez még ok vagy sem.:D
Szóval felsőként csak az ing a "jó" vagy pl egy kerek nyakú felső is megengedett?
2011. ápr. 24. 12:13
1/7 anonim válasza:
Szerintem sima felső nem jó, legalábbis én biztosan nem mennék úgy. Blúz, szoknya, esetleg blézer egy magassarkú cipővel. Úgy vélem, nem árt megadni a módját.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. :))
2011. ápr. 24. 12:16
3/7 anonim válasza:
Nálunk kötelező volt viselni a blúzt, fekete nadrágot/ megfelelő hosszúságú szoknyát és az alkalomhoz illő fekete cipőt. Aki nem így jelent meg, azt az igazgató nem engedte be szóbelizni...
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat.:)
2011. ápr. 24. 14:25
5/7 anonim válasza:
ne haragudj de nekem is lenne egy kérdésem.muszáj magassarkút felvenni vagy jó a fekete balerina cipő is?
6/7 anonim válasza:
16:05
Válasz: Jó a fekete balerina cipő is!! A lényeg,hogy elegáns legyél. :)
Amúgy kedves kérdező: Szerintem inget vegyél fel mivel azzal megadod a tiszteletet,és látni fogják,hogy fontos neked ez a szóbeli!!! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Ok.:)Köszönöm.:)
2011. ápr. 26. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!