Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ruhakérdés. Kinek milyen a...

Ruhakérdés. Kinek milyen a szokása ezen a téren?

Figyelt kérdés

Felmérés.

Azt szeretném kérdezni, hogy te hányszor használsz kb. egy ruhát(mosás előtt)?

Iskolába/munkahelyre felhúzol egy ruhát, azt másnap is viseled, vagy legközelebb mikor?

Ha hazaérsz, átöltözöl? Ha igen, milyen jellegű ruhába?

Köszönöm.

2011. jún. 10. 19:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
én ha felveszek 1 ruhát nem vágom a szennyesbe 1 használat után -.- ez hüłye szokás :S ha nem piszkos akkor felveszem 2-3szor is :D ha haza érek akkor átöltözök valami szabadiső gatyóba és felsőbe :D suliba csőgyatya valami inggel és tornacsukával :D
2011. jún. 10. 19:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

ha egyszer felveszek egy ruhát nem szeretem felvenni még egyszer a héten...ez felsőkre vonatkozik...de nadrágot többször is fel lehet venni egymás után sztem. ha koleszban vagyok akkor nem öltözöm át délután. ha itthon akkor "játszósban" vagyok :D

18/L

2011. jún. 10. 19:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha hazajövök suliból, rögtön leveszem a ruhámat. Nem dobom rögtön a mosóba, de ügyelek rá, hogy a felsőkat 1-2 hétig ne vegyem fel újra. 2-3 alkalom után megy a mosóba, ha nem kenem össze és nem gyűrődik össze. Nadrágom minden évszakra van olyan 3-4-5 db, szóval egy héten csak 1x veszem fel mindegyiket.

Itthon melegítő+pólóba vagyok, valamikor pizsibe:)

2011. jún. 10. 19:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A nadrágot, szoknyát 2-3 használat után mosom ki, a felsőket viszont naponta cserélem. Ritka, amikor többször is felveszem azt. Olyankor már nem érzem magam olyan "tisztának"
2011. jún. 10. 19:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy farmert hordok heti 2 alkalommal, és kb fél évente mosom ki, hogy őszinte legyek XD...a pólóm viszont mindennap más, azt rögtön használat után szennyesbe dobom.
2011. jún. 10. 22:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nadrágot 2-3x veszek fel, utána megy a szennyesbe, pulcsit is 2-3x, pólót 1x. Legközelebb 2-3 nap múlva veszem fel ugyanazt a pólót ha nincs más, de nadrágot felveszek egymást követő napokon is. Nem szoktam átöltözni ha sima nadrág meg póló van rajtam de ha vmi kényelmetlen cucc akkor felveszek egy pamut leggingst amit nem hordok meg egy sima pólót.:D 15L
2011. jún. 10. 23:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ha suliba húzok pólót,azt naponta cserélem,de ha például egy órát vásárolok benne,akkor többször felhúzom. Nadrágot simán többször,pulcsit is,de azt sosem egymás után.Suliban mindig úgy csináltam,h egy héten csak egyszer.:) itthon mindig játszós ruha.
2011. jún. 10. 23:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Felsőt utcára sosem hordok egymás után két nap... ha itthon vagyok (mert lazítok vagy beteg vagyok), akkor az ilyen játszós ruhákat 2-3 nap is szoktam viselni, ha nem izzadok nagyon bele. Nadrágot, kardigánt akár 4-5-6x is viselek egymás után... a kardigánt azért, mert nem annyira izzadok bele, nacit meg azért, mert nem nagyon látszik meg rajta, hogy hordva volt, és kben sincs túl sok belőlük, mert az alakomra ritkán találok jót, amit meg tudok fizetni.

Egyébként teljesen változó, hogy egy ruhát, felsőt milyen gyakran hordok... általában szeretem váltogatni a cuccaimat, de ha vmit épp nagyon imádok, akár egy héten 2x is felveszem.

Ha hazaérek, ritkán öltözöm át, csak akkor, ha 1) mennem kell vhova, és az aznapiba már beleizzadtam túlzottan, 2) kényelmetlen otthonra az aznapi (mondjuk szorít egy kicsit a nadrág vagy szeretnék vmi lazábbat felvenni egy blúz helyett)

2011. jún. 11. 00:55
 9/13 anonim ***** válasza:

Nadrágot többször is felveszek, azzal nincs gond. Pulcsit is felveszek többször, de általában nem egymás utáni napon. Habár előfordul, hogy ugyanazt a nadrágot veszem fel egymás utáni napon. Pólót csak akkor veszek fel többször, ha nem izzadtam bele, nem büdös. Néha ilyenkor is kiteszem az erkélyre szellőzni, biztos ami biztos, de próbálom úgy csinálni, hogy egy héten kétszer ne vegyem fel ugyanazt a felsőt. Nyáron természetesen 1 nap 1 felső, vagy akár 1 nap több felső is, ha olyan idő van.

Ha hazaérek valahonnan és tudom, hogy 1-2 órán belül nem megyek sehova, akkor át szoktam öltözni. Vannak kifejezetten itthoni ruháim, melegítők, rövidnadrágok, pólók.

16/L

2011. jún. 11. 09:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
egymás után kétszer ugyan azt a ruhát soha nemm veszem fel suliba mert sztem az gáz, a farmerjaimat, nadrágjaimat sokkal ritkábban mosom, mint a felsőimet, ha a felsőmbe beleizzadok akk csak a hónaljánál kimosom és még 1szer felveszem és azután mosom ki, mikor hazaérek átöltözök
2011. jún. 11. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!