Mitől olyan nagy szám a Converse?
Mert a converse drága. Kik hordják? A gazdagok. És az normál emberek kikre akarnak hasonlítani? A gazdagokra.
Ezért. Bár én nem szeretm.
konzerv tornacipőt 10ezrekért nem vennék meg, az tuti.
de! van egy full bőr fekete converse csukám, ami már 3 éve megvan, és úgy bírja, mint semmi más! iszonyat kényelmes, tartós, ősszel-tavasszal és nyáron hűvösebb időben csak azt hordom, szóval igénybe van véve.
15e ft volt. ennyiért nagyon megérte.
múltkor bementem egy outletbe, és vettem egy ugyanolyat szintén 15e-ért, ha tönkremegy, legyen utódja :D imádom!
nem értem, miért kell le birkázni azokat, akik converse-t hordanak...
basszus, ha nekem ez tetszik és van rá pénzünk mért ne vehetnénk meg??? és én mondjuk kb. 4 éve hordok converset, nem kb. tavaly vettem amikor nagyon divatba jött... szóval nem birkaeffektus... na mindegy....
érdekes, én se szólok be azoknak akik magassarkút vagy valami más olyat hordanak ami nekem nem tetszik... na mindegy... sok eszetek van
17/L (2. válaszoló)
kedves utolsó, már 5 éve nagyon divatba jött, le vagy te maradva :D
egyébként nem szólta le őket senki, birka-effektus és a majmolás tényszerű. ha téged ez bánt, vagy sértőnek tartod, akkor ne hordj tömegcuccokat, ellenkező esetben pedig próbáld meg elfogadni, hogy ez van. attól, hogy neked tetszik még igenis tömegjelenség, és az emberek 99%-a csak divatból hordja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!