Mitől olyan nagy szám a Converse?
kényelmes, ha bemész a boltba mindig van minden méret, sok féle van, és nagyon sokáig bírja.
17/L
(és én amúgyse vagyok túl 'lányos', szóval tornacipőn kívül nem is hordok mást)
Mert egy híres márka. És jól is néznek ki. Bár én sem nagyon értem , de ugyanezt kérdezhetném az összes márkáról pl.:....Mitől olyan nagy szám a Dc? Azt hiszik az emberek ha már ilyen drága cuccokban járnak a menők közben meg csak kiadták arra a 20000 Ft-ot amit megtudnának venni 3000 -ért
14/L
Baormi egyszerű a magyarázat...
Birkaeffektus
valójában meg szart se kapsz a pénzedért csak egy feliratot.
Még egy alap munkavédelmi cipőben is ennyi pénzért már lépéselnyelő zselé van, és szögbelépés gátló a talpban plusz acélbetét az orrában.
Ja meg nem olyan anyagból van a talpa, hogy seggreesel vele a műpadlón.
Mert jó a reklámja, marketingje! Ennyi az egész trükkje. A sok tizenéves majom beeszi, hogy ez a cucc bármivel is jobb, mint egy mezei tornacipő, csakmert mindenkin ezt látják. Ennyi az egész divat titka: a reklám.
A konzerv is ugyanolyan tornacsuka, mint a többi,ugyanúgy Kínában gyártják, ugyanúgy van esélye arra, hogy 2 hét alatt szétessen, meg arra, hogy 3 év alatt.
Tény és való, hogy mióta ennyire felkapott lett egyre több "stílusút" adnak ki belőle, így igen nagy a választék. Ami azt illeti tartósság szempontjából én is inkább megbíznék egy adidas, nike, puma, stb. tornacipőben, mint egy igényesség szempontjából noname divatmárkában, de a tizenéves fanatistáktól nehéz elvárni a racionalitást ugye - nekik az a lényeg, hogy legyen rajta egy menő csillag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!