Ha nagy a lábam és lapos, hülyén mutat a Converse tornacipő? Rakok bele betétet h tartsa a lábam, de úgy hatalmasnak tűnik.16/F
Bátyámnak 43-as a lába és van egy fekete-fehér (úgy 91%ban fekete, csak a minta fehér) converse cípője - nem mutat rajta hülyén szerintem (és olyan 178 magas).
Szerintem sok ember pld. túl nagynak találja a lábméretét (bár inkább lányoknál fordul elő), de ha megnézzük a magasságot, akkor az arányosság számít - de nyugi, azért mert valakinek kicsit nagyobb vagy kisebb a lába, az átlaghoz képest még nem jelent akkora problémát - legalábbis mások szemében.
Szóval tornacípőnél szerintem nem - az olyan típus, ez van. Más cipőknél jobban lehet taktikázni az optikai hatással. Olyan cípőt érdemes választani amiben nem érzed magad kényelmetlenül, hiszen gyakran használod - pénzkidobás lenne olyat venni amivel kapcsolatban alapjáraton nem tetszik valami, mert később lehet alig hordod vagy zavarni fog. Vagy mindkettő :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!