Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most akkor miért is nagy...

Most akkor miért is nagy divat a tornacipő?

Figyelt kérdés

[link]

itt olvastam,hogy már az első világháború után is hordtak tornacsukát:)

de akkor a mai fiatalokat miért is "kritizálják" az idősebbek?

én is mindig megkapom anyától,hogy milyen cipőket szeretek én?!

14/L

2011. szept. 16. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Az idősek mindig is kritizálták a fiatalokat. Ahogy a fiatalok is az időseket.
2011. szept. 16. 16:35
 2/9 anonim ***** válasza:
22%

Én szívesebben veszek fel egy jó Nike cipőt mint egy konzerv et. Igényesebb, tartósabb, nameg mégis csak egy drága Nike-ről van szó, nem pedig egy tömegcikkről, amiket mindenki hord. Szerintem nem jó az semmire.

17/F.

2011. szept. 16. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Én szeretem a tornacsukát, meg minden lapos talpú cipőt =)
2011. szept. 16. 17:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Szimpla divat.
2011. szept. 16. 17:10
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
A divatmajmoknak bejön.
2011. szept. 16. 17:22
 6/9 anonim ***** válasza:
94%

Bocsi de egy eredeti converse sem olcsóbb egy nike-nál: D

sose volt cenverse cipőm,szerintem egy tucat...de valamelyiknap megnéztem (mert nekem is eszembe jutott h. mit esznek ezen) és egy eredeti 10 ezer 15 ezer körül van:)

persze valaki csak a kínaist ismeri...ez van;)

Visszatérve a kérdésre...azért mert a fiatalok nem néznek utána,hogy mit is hordtak régen,csak azt nézik,hogy most mit hordanak.

2011. szept. 16. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Mert most a 80-as évek divatját éljük, cicanadrág, szűk farmer, műanyag szemüveg és convers cipő.
2011. szept. 16. 22:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Sose volt konzervem, viszont a 600 ft-os 10 éves kínai tornacipőm hibátlan a mai napig.
2011. szept. 17. 15:42
 9/9 anonim ***** válasza:
nem tudom miért divat, viszont utálom amikor lefikázzák, én szinte csak abban járok, mert a balerinacipőt utálok, a magasságom miatt pedig kizárt hogy magassarkút vegyek bármilyen szívesen is tenném. nem mindenki divatmajomkodásból hord tornacipőt, mint ahogy itt vádaskodott valamelyik válaszoló... ha alacsony lennék nem szorulnék rá hogy csak laposat hordhassak, így viszont marad a tornacipő, inkább mint a balerina...
2012. febr. 28. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!