Tavasszal még divat lesz a Converse tornacipő? Melyik márka lesz még divat? (Cipőknél)
Hát valószínű, hogy egy darabig még divatban marad. Kb. minden 2. emberen azt fogsz majd látni.
Amúgy ugyanazok a márkák fognak divatban maradni, maximum egy kis fazonalakítás egy-egy darabon, de hatalmas nagy változásokra ne számíts.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak:
-Adidas (Original)
-Nike
-Puma
Ezeket mindig fogod látni másokon.
-Lacoste
-Tommy Hilfiger
-Ralph Lauren
-Mexx
-Armani
-D&G
stb.
Ezeket inkább a tehetősebb embereken. De ezek a cipők nem hirdetik magukról hogy márkásak, szóval nem biztos, hogy meg fogod ismerni őket, csak ha értesz hozzájuk.
de miért gáz btw?
legázazni bárki legázazhat bármit, csak magyarázza már meg, hogy miért?
az, hogy minden 2. ember azt hord, ahhoz mi köze másoknak? get a life. nekem is van conversem, de pl fekete csizmám is, most az is gáz? minden 2. embernek van fekete csizmája.
a kérésre válaszolva nem a márkák a divatosak, hanem a fazonok. :)
szerintem a converse örök divat,csak most mindenki azt hord. ENNYI!
és szerintem a converse jól néz ki cső gatyával..
A converse egyáltalán nem gáz főleg nem csőnacival.Nem tom milyen ízlésficamos ember írta, hogy gáz, de vegyen vissza
!!!!!!!!
Szerintem is jól néz ki,FŐLEG csőnacival:)
Köszi a válaszokaat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!