Kismellűek, hogy ellensúlyozzátok a "hiányosságot" kinézetben?
Figyelt kérdés
Nekem szó szerint alig van mellem, csak egy pici kiálló dudor az egész. 21 éves vagyok, szóval a növésében már nem reménykedek. Alkatilag is sovány vagyok, szóval azt hiszem a helyzeten nem fogok tudni változtatni.
Milyen ruhákkal ellensúlyozzátok a helyzetet? Nem érzitek kellemetlenül magatokat miatta? Tudom, hogy a kis mell is szép, de sajnos én még azt a mércét sem ütöm meg, szó szerint semmim sincs, szóval azon nincs mi szép legyen:(
2011. máj. 23. 21:58
21/29 anonim válasza:
Szerintem egy gyönyörű arc kis mellel és jó alakkal sokkal szebb, mint collos csöcsök kiélt fejjel.
22/29 anonim válasza:
Úgy bírom, ezt a "nők maguknak és egymásnak akarnak tetszeni" dumát... :D Más nőnek nem akarok tetszeni, mert nem vagyok leszbikus, de magamnak igenis akarok, mert akkor érzem jól magam ha tetszem magamnak, akkor lesz jó kedvem, és akkor nem azzal leszek elfoglalva, hogy nektek nyafogjak, hogy mit nem szeretek magamon. Szóval nem értem a problémát... Ha más nő irigy rám, az meg csak hab a tortán, de igazából nem érdekel. Egyébként meg akárhogy is nézünk ki, mindig lesz olyan férfi, akinek nem tetszünk. Kedves férfiak, egyikőtök sem Isten, hogy minden nő nektek akarjon tetszeni és megfelelni, jó lenne, ha ezt megértenétek. Max a barátomat szoktam megkérdezni, hogy neki tetszik-e ami rajtam van, más férfi meg csukja be a szemét, ha valami nem tetszik neki.
23/29 anonim válasza:
Jézusanyaég, ennek a Zsófikának TÉNYLEG ekkora "melle" van? Na, jó ezentúl abbahagyom a rinyálás, hogy milyen kicsi a mellem... A legjobb, amit tehetett, hogy megműtette, ez már tényleg durva.
24/29 anonim válasza:
Durva , durva, de így kevesebb pasinak kell majd plaszikkal tömve.
25/29 anonim válasza:
Az a pasi, akinek az ilyen Zsófi alkatra gerjed, beteg. Én kb 10-11 évesen néztem ki így!
26/29 anonim válasza:
Én most 14 vagyok és kis mellem van. Most A-kosaras melltartó kell. Úgy ellensúlyozom, hogy sportolok, hogy ha már kicsi a mellem, szép alakom legyen mellé és olyan felsőket hordok, amik optikailag nagyítják a melleimet, valamint push-up melltartót (oké, sokan úgy gondolják, átverés, de egyrészt 14 évesen nem akarok levetkőzni senki előtt, másrészt akivel eljutok odáig, azt nem hiszem, hogy fogja zavarni, plusz így is tudni fogja, hogy ne számítson tejcsárdákra).
27/29 anonim válasza:
64/A mellem, van és őszintén mondom, hogy LESZ.AROM!
28/29 anonim válasza:
Nem olvastam el a válaszokat szóval nem tudom ,hogy írták e már, de én például olyan felsőket veszek fel, aminek a mell részén van díszítés, ilyen fodor, gyöncs, csipke vagy vmi kő...:)
29/29 anonim válasza:
Hát Párizsban olyan feszes vagy átlátszó de ízléses topokban flangáltak A kosaras csajok nulla melltartóval. Hogy szinte már csak az volt a fontos hogy 0 melltartó és nem a méret. Jó tudom nem Párizsban élünk. DE egy fekete áttetsző alkalmi viselet szombaton azért vadító , ha jó az alakod. És nőies is A kosaras mellel is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!