Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kismellűek, hogy ellensúlyozzá...

Kismellűek, hogy ellensúlyozzátok a "hiányosságot" kinézetben?

Figyelt kérdés

Nekem szó szerint alig van mellem, csak egy pici kiálló dudor az egész. 21 éves vagyok, szóval a növésében már nem reménykedek. Alkatilag is sovány vagyok, szóval azt hiszem a helyzeten nem fogok tudni változtatni.

Milyen ruhákkal ellensúlyozzátok a helyzetet? Nem érzitek kellemetlenül magatokat miatta? Tudom, hogy a kis mell is szép, de sajnos én még azt a mércét sem ütöm meg, szó szerint semmim sincs, szóval azon nincs mi szép legyen:(

2011. máj. 23. 21:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Engem soha nem zavart, talán csak néha az alapból nagyon önbizalom hiányos napjaimon :) Illetve akkor, amikor meglátok egy tökjó felsőt, mint tegnap is, de nem tudom megvenni, mert nincs mit beleraknom :(

Szóval én nem foglalkozom vele ezen kívül, nem hordok semmilyen melltartót, utálom, kényelmetlen. Elfogadtam magam így.

2011. máj. 24. 01:46
 12/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat és a sorstársi leírásokat. :) Örülök, hogy nem negatívan tekintetek a dologra, sőt azt hiszem ez átragad rám is :)
2011. máj. 24. 10:11
 13/29 anonim ***** válasza:
63%

2. ne Zósfikához mérd, hogy kis mellel is lehet valaki vonzó, mert az a leány hát hogy is mondjam... Egy rusnya gnóm, szar az egész alakja, ostoba buta képe van, szóval minden, csak nem szép.

Kérdező: amikor én is ekkora mellekkel küszködtem, push-up melltartókat hordtam minden mennyiségben és olyan felsőket, amik még pluszban felemelik a mellet. Próbálgatni kell a felsőket a boltokban.

2011. máj. 24. 12:03
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: kinek mi a vonzó...
2011. máj. 24. 13:07
 15/29 anonim ***** válasza:
28%

Hát ez a zsófika csoffadt egy jószág :S

[link]

2011. máj. 24. 17:48
 16/29 A kérdező kommentje:
Na nekem is ekkora mellem van :(
2011. máj. 24. 18:12
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ne foglalkozz vele, azért szólnak be, mert nekik ezerszer nagyobb problémáik vannak a külsejükkel vagy bármi mással, és így próbálják kompenzálni.

Meg mi az, hogy "csoffadt egy jószág", normális ember ilyet nem mond.

Hidd el, kedves kérdező, úgy vagy gyönyörű, ahogy vagy! :)

2011. máj. 24. 22:04
 18/29 anonim ***** válasza:
42%
Nekem a világon semmi bajom nincs a külsőmmel. Sajnálom ha csalódást okoztam :P
2011. máj. 24. 22:07
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
férfiként azt tanácsolom hogy,elösször is szivacsos melltartó,mell alatt húzott felsők,és próbáld az alsóbb testrészekre irányítani a figyelmet pl cicanadrág ha bevállalós vagy akkor lehet olyan felsővel hogy, a fenekedet lehessen látni, tuti nem a melledet fogják nézni,meg szoknyák,akár mini,meg ilyesmi.
2011. máj. 25. 00:14
 20/29 anonim ***** válasza:
86%

Hát igen a nők maguknak és egymásnak akarnak tetszeni.

Ok megértem konkurencia számít nem akiért "harcoltok".

VV Zsófi egy csomó pasinak kellet volna erredetielg ,sé kelet is. A kis műanyag betéteivel, meg max. néhány perverznek.

Egy 21 éves lány természetes és izgató is kis mellel.

Aki elkezd a szilikonnal ha egy kicsit a férfiak ízlését nézi. Ha már műanyag akkor legyen D-s vagy nagyobb labda.

És az első terhesség majd csodákat művel. Az élet meg fogja adni hogy nagyokat is viselj.

PLASZTIK VALÓDINAK LÁTSZÓ BORZADÁJOKAT MEG AZ ELSŐ KÖRBEN DOBJA NORMÁLIS EMBER, MIUTÁN HOZZÁ ÉRT.

2011. máj. 26. 05:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!