Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit viseltek ma? értem ezalatt...

Mit viseltek ma? értem ezalatt a sminket, frizurát, parfumot is.

Figyelt kérdés

Làtszik h unatkozom , hogy ilyen hulye kérdéseket teszek fel :D

No akkor: fekete farmer, balerinacipo, bézs nyakba kotos felso egy csonaknyaku fekete felsovel, ezust nagyobb karikafulbevalo, Christina Aguilera parfum, smink:természetes smink,alapozo, szàjfény, fekete szemceruza, spiràl, a hajam rovid..

2009. márc. 13. 10:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem irigykedés, én is megtehetném ha akrnám,mégse írom oda, mert nem a márkákra kíváncsiak:D Gyökér...
2009. márc. 15. 17:32
 22/30 A kérdező kommentje:

én senkit nem pontoztam le, azt sem tudom hogyan kell :S

minden egyes vàlaszra ezt a zold kezet nyomtam meg.

Lànyok, nehogy osszekapjatok màr ilyen butasàgokon, hogy valaki odairta a màrkàt vagy sem!

Koszi mindenkinek a vàlaszt!

2009. márc. 16. 10:32
 23/30 anonim ***** válasza:
74%

Kék koptatott farmer, magas sarkú csizma, hosszított pulcsi(fekete-fehér csíkos), amiben "gyárilag" öv van....

hajam csattal fel van fogva, elég hosszú. Little black dress parfüm. Smink elég lightos, reggel késésben voltam, így csak egy kis fekete van alul-felül. :-) Ja és szájfény :-)

2009. márc. 16. 15:26
 24/30 anonim ***** válasza:
78%
szürke koptatott, szakadt csőfarmer, zöldeskék oldalán fűzős trikó, fekete kis kardigán, fekete szövetkabát, hajamban kendő, a fufrum fel van tupírozva hátra, szemem kis fekete tussal kihúzva, arcpír, alapozó persze és rózsaszín szájfény. ja és pink sugar parfüm.
2009. márc. 17. 15:03
 25/30 anonim ***** válasza:
69%

Középkék farmer, barna hegyes orrú csizma kis sarokkal. Fekete pamut, félmagas-nyakú felső, ami talánsportosan elegánsnak mondható. Hajam kibontva, hajráffal hátrafogva. Ha kimegyek nyers színű kabát, barnás táska.

Smink: alapozó, barnító gyönygyökből arcpír, szürke satíros szem, szürke szemceruza, szempillaspirál, a smink kőpúderrel fixálva. Száj csak labello, amikor épp eszembe jut kenek rá egy réteget. Avon parfüm True Glow (talán így van írva)

2009. márc. 17. 16:08
 26/30 anonim ***** válasza:
78%
Sötétkék slim fit farmer, fehér atléta, fekete-fehér, V-kivágású pulcsi, szolid smink (ez a tavaszi-nyári divat), tehát alapozó, szempillaspirál, kicsi rózsaszín pirosító. Parfüm Christina Aguilera. És egy swarovski gyűrű. :P
2009. márc. 20. 15:08
 27/30 anonim ***** válasza:
78%
A márka a parfümnél fontos mert másképp a kérdezö nem tudja milyen.Fekete szövetnadrág ,piros szaténingfekete kalap, fekete zakó,fekete magassarkú cipö,szájfény,spirál,haj kisimitva,félhosszú menedékes a hajam,Versace Bright cristal parfüm.Ja és 34 hetes kismama vagyok remélem nem baj hogy irtam.
2009. márc. 24. 10:27
 28/30 A kérdező kommentje:

Nem, dehogyis, jo tudni, hogy vannak csinos kismamàk :) Tavaly ilyenkor én is 30 hetes voltam :)

3 honap mulva, ha visszatérsz erre a kérdésre, az lesz a vàlaszod, melegitogatya, osszefogott haj, lebufizett polo :)( de ez igy van jol :))

2009. márc. 24. 10:52
 29/30 anonim ***** válasza:
52%
Fekete szövetnadrág, fekete csizma. Fehér alapon piros (a piros több árnyalata) csíkos ing, szürke rövid újju kardigán. Avon TrueGlow parfüm. Kibontott hullámos haj. Szolid smink: alapozó, barnító gyöngyök pirosító + ugyanez a szemhéjon. Barna szemceruza, kőpúderrel fedve az alapozó és fekete szempillaspirál.
2009. márc. 24. 12:02
 30/30 anonim ***** válasza:

Kék farmernadrág:(Wuliangchun)

Narancssárga top:Guanda

Rózaszín francia bugyi: Chauhou fashion

parfüm: chan-chung girl

:D:D:D:D

2009. júl. 18. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!