Mit viseltek ma? értem ezalatt a sminket, frizurát, parfumot is.
Làtszik h unatkozom , hogy ilyen hulye kérdéseket teszek fel :D
No akkor: fekete farmer, balerinacipo, bézs nyakba kotos felso egy csonaknyaku fekete felsovel, ezust nagyobb karikafulbevalo, Christina Aguilera parfum, smink:természetes smink,alapozo, szàjfény, fekete szemceruza, spiràl, a hajam rovid..
én senkit nem pontoztam le, azt sem tudom hogyan kell :S
minden egyes vàlaszra ezt a zold kezet nyomtam meg.
Lànyok, nehogy osszekapjatok màr ilyen butasàgokon, hogy valaki odairta a màrkàt vagy sem!
Koszi mindenkinek a vàlaszt!
Kék koptatott farmer, magas sarkú csizma, hosszított pulcsi(fekete-fehér csíkos), amiben "gyárilag" öv van....
hajam csattal fel van fogva, elég hosszú. Little black dress parfüm. Smink elég lightos, reggel késésben voltam, így csak egy kis fekete van alul-felül. :-) Ja és szájfény :-)
Középkék farmer, barna hegyes orrú csizma kis sarokkal. Fekete pamut, félmagas-nyakú felső, ami talánsportosan elegánsnak mondható. Hajam kibontva, hajráffal hátrafogva. Ha kimegyek nyers színű kabát, barnás táska.
Smink: alapozó, barnító gyönygyökből arcpír, szürke satíros szem, szürke szemceruza, szempillaspirál, a smink kőpúderrel fixálva. Száj csak labello, amikor épp eszembe jut kenek rá egy réteget. Avon parfüm True Glow (talán így van írva)
Nem, dehogyis, jo tudni, hogy vannak csinos kismamàk :) Tavaly ilyenkor én is 30 hetes voltam :)
3 honap mulva, ha visszatérsz erre a kérdésre, az lesz a vàlaszod, melegitogatya, osszefogott haj, lebufizett polo :)( de ez igy van jol :))
Kék farmernadrág:(Wuliangchun)
Narancssárga top:Guanda
Rózaszín francia bugyi: Chauhou fashion
parfüm: chan-chung girl
:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!