Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan csinálhatnám meg jól...

Hogyan csinálhatnám meg jól ezt a frizurát?

Figyelt kérdés

búbot szeretnék csinálni (tujátok mostanság divat feltűzni úgy a fufrut hogy kicsit "felbúbosítják") nem igazán találok most képet de ehez hasonló [link]

és az a haj hogy talán túl sok hajam van és lehúzza és talán a forgóm miatt is az egyik fel fejjebb van ....mit tehetnék hogy jól sikerüljön??tupírozzam fel??azt hogy kell helyesen mert nekem az se megy igazán:P

2010. máj. 18. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia ez nagyon könnyú én ugy szoktam hogy begumizom a hajam és teszek bele egy nagyob hajcsatot ilyet pl.: [link] csak egy kicsit nagyobbat és ha elég nagy hajad van akkor eltakarja a hajcsatot és olyan lesz a hajad..:) próbáld meg
2010. máj. 18. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Te most a frufrura gondoltál?? Mert akkor megfogod és hátratupírozod lecsatolod és szia. :D
2010. máj. 18. 20:14
 3/5 A kérdező kommentje:
jóó persze én is tudom hogy hogy van csak az a baj hogy nem marad meg mert sok a hajam és lehúzza
2010. máj. 18. 21:27
 4/5 anonim válasza:
Válassz ki azt a nagyobb tincset elől, amit szeretnél felpúposítani.Húzd hátra mintha csak el akarnád csatolni,de ne lapítsd le! Simán csatold el(púposan).Ha egyből szét akar esni,fogd össze az ujjaiddal,amíg fújsz rá hajlakkot.Meg kell, hogy álljon.
2010. máj. 21. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:
extraerős hajlakk + hajhab a saját hajtípusodhoz megfelelőt kell venni és akkor megfogja tartani!
2010. máj. 21. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!