S. O. S. Pánt nélküli melltartót, hogy csinálhatnám meg, hogy kiemelje a mellem?
Figyelt kérdés
85/B a mellem. 15L Pánt nélküli bikinim van,eléggé átlátszó,és semmi szivacs nincs benne.Alapból nem nagy a mellem,de így még kisebb.Gondolkoztam, hogy tehetnék bele kis szivacsot, vagy ami a melltartóknál van alul,ilyen fém nem tudom..szóval ami megtartja a mellet..De nem lett sikeres.Miket tudnék még vele csinálni??2010. júl. 28. 14:35
1/7 anonim válasza:
huh. hát általában akinek már 85ös melltartót kell hordani azoknak általában nem szokták ajánlani a pánt nélküli cuccokat, hiába csak B-s a melled , akkor sem tartja meg ugye. Már bocsi, de nem is értem hogy miért vetted meg ?:D nem tudsz vele semmit csinálni szerintem, vegyél egy normális kosaras , szivacsos bikinit.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon megtetszett, nem tudtam ott hagyni..:D De azért köszi a válaszod! :)
2010. júl. 28. 14:52
4/7 anonim válasza:
tényleg nem tudsz vele mit csinálni vegyél másikat amúgy olyan jó lenne ha akkora lehetne az enyém mint a tiéd nekem csak 75/a-s :(
15/ L
5/7 anonim válasza:
nekem meg 85dés a mellem és úgyérzem magam mint egy tehén...nemvagyunk egyformákXD
6/7 anonim válasza:
A 85/b márpedig nem egy kicsi méret...
vegyél olyan melltartót, ami pánt nélküli és ugyanolyan színű, mint a bikini, és oldalt meg felül és alul pár öltéssel varrd hozzá kívülről a bikinifelsőt. Így tuti tart majd és nem fog átlátszani. Ha hátul zavana, hogy két pánt fut, vagy nagyon kilóg az alsó, akkor vágd el oldalt és csak a melltartó elejét varrd bele a bikinifelsőbe
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2010. júl. 28. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!