Milyen frizurát vágassak 3 éves kerek arcú kislányomnak?
Figyelt kérdés
Szerencsére eléggé dús haja van a vége enyhén göndörödik :) Sajnálom mindig szorossan összekötni a haját, az ahajnak sem jó. Most kb. lapockáig ér. Szeretem ha látszik a kis arcocskája :) de fiús rövid frizurát nem szeretnék.
Ha tudtok csatoljatok képet kérlek, nagy segítség lenne.
2011. máj. 24. 12:30
1/5 anonim válasza:
nem fiusat,de rövidet,hisz nyáron neki is jobb lesz(meleg meg a strandolás miatt is)
3/5 anonim válasza:
Az én lányomnak is olyasmi haja-arca van mint a tiédnek,én azon gondolkodom hogy olyan "Rihannásra" vágatnám,neki volt olyan pár éve,tudod,ami az arca körül kicsit hosszabb(kb.állig érő) és ahogy megy hátra felé.ugy rövidül,lehgátul pedig nagyon enyhén kicsdit felszedve.
4/5 anonim válasza:
Én lányom haja is olyasmi, mint 3. válaszolóé, elöl frufruja van, kb állig ér, hátul pedig picit feljebb van nyírva, de csak pár centivel rövidebb, mint elöl. Neki is göndör/hullámos a vége, de cukin néz ki.
Ha engedi a kislányod, használjatok hajráfot, úgy látszik a pofija, és nem kell hajgumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!