Szerintetek ez kevés?
Ien csatlakoznék....
1. vagyok amúgy...
Leírhatom, hogy nekem mennyi van, de nagyon nagyon sok, nem hiszem, hogy annyi kell amennyi nekem van, de szerintem legalább 5 trikó, 10 csini csajos felső/ tunika és 5 rendes póló (persze testhezálló, valami mintával stb.)
A szoknya/ rövidnaci témában nem tudok mit mondani mert aki sosem venné fel valamelyiket annak nem hiányzik, de szerintem 5 darab szoknya vagy rövidnaci vagy vegyesen kell, különböző fazonokban.
Egyberuha is 5 db kell, olyan is ami városba való olyan is ami strandra.
3-4 pár szandál kell (lapos, magasabbsarkú, kinek milyen a stílusa) 2 pár balerina és 1 pár tornacsuka. És azért zártabb csini cipő pl. egy fekete körömcipő.
3-4 táska vegyes méretekben.
1 pilótanapszemüveg, egy nagykeretes és egy Ray-Ban macskanős fazonú szemüveg.
Bizsuk minden mennyiségben.
Szerintem ez az a mennyiség ami a minimum. Sokkal többre sincs feltétlen szükség, de ennyi kell.
És nem kell plázákban vásárolni, van egy szuper turi, Renoválás, ahogy 500- 2000 Ft között eszméletlen szép cuccok vannak, és a legtöbb új. Olyan amin látszana a használat elvétve akad.
Szerintem a felső kevés,amúgy elmegy.
Amúgy hány éves vagy?
20:)
Igazából az egész szekrényem dugig van,de csak ezeket hordom,a régi ruháimat rühellem+ stílust is váltottam a kérdést ezért tettem fel,egyelőre csak ennyit sikerült beszereznem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!