Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez kevés?

Szerintetek ez kevés?

Figyelt kérdés
Van 4 sportosabb ujjatlanom,és 3 nőies, valamint 1 pólóm a nyárra,egy fehér short,egy kék short,2 farmer short, 2 tornacipő,1 balettcipő,2 táska
2011. máj. 12. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem elég kevés.
2011. máj. 12. 22:34
 2/8 A kérdező kommentje:
és hány db felső,rövidnadrág,cipő,táska számít egy közép méretű ruhatárnak?
2011. máj. 12. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem olyan 15 felső.
2011. máj. 12. 22:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Kevés. Igaz én a másik véglet vagyok, számot nem is merek írni, de azért kb. 15 felső, 3 szoknya és 3 naci kellene, nem? Jó nyilván, ha a kenyérre is úgy kell spórolnotok, akkor nem ez az első, de ha van egy kis pénzetek, menj el turiba nézelődni, gyönyörű dolgok vannak!
2011. máj. 13. 10:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Ien csatlakoznék....

1. vagyok amúgy...

Leírhatom, hogy nekem mennyi van, de nagyon nagyon sok, nem hiszem, hogy annyi kell amennyi nekem van, de szerintem legalább 5 trikó, 10 csini csajos felső/ tunika és 5 rendes póló (persze testhezálló, valami mintával stb.)

A szoknya/ rövidnaci témában nem tudok mit mondani mert aki sosem venné fel valamelyiket annak nem hiányzik, de szerintem 5 darab szoknya vagy rövidnaci vagy vegyesen kell, különböző fazonokban.

Egyberuha is 5 db kell, olyan is ami városba való olyan is ami strandra.

3-4 pár szandál kell (lapos, magasabbsarkú, kinek milyen a stílusa) 2 pár balerina és 1 pár tornacsuka. És azért zártabb csini cipő pl. egy fekete körömcipő.

3-4 táska vegyes méretekben.

1 pilótanapszemüveg, egy nagykeretes és egy Ray-Ban macskanős fazonú szemüveg.

Bizsuk minden mennyiségben.

Szerintem ez az a mennyiség ami a minimum. Sokkal többre sincs feltétlen szükség, de ennyi kell.

És nem kell plázákban vásárolni, van egy szuper turi, Renoválás, ahogy 500- 2000 Ft között eszméletlen szép cuccok vannak, és a legtöbb új. Olyan amin látszana a használat elvétve akad.

2011. máj. 13. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
.
2011. máj. 14. 08:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a felső kevés,amúgy elmegy.

Amúgy hány éves vagy?

2011. máj. 14. 13:11
 8/8 A kérdező kommentje:

20:)

Igazából az egész szekrényem dugig van,de csak ezeket hordom,a régi ruháimat rühellem+ stílust is váltottam a kérdést ezért tettem fel,egyelőre csak ennyit sikerült beszereznem:(

2011. máj. 19. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!