Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Diákok, akik kevés pénzből...

Diákok, akik kevés pénzből éltek, hova jártok vásárolni?

Figyelt kérdés

Hol vesztek cipőt,ruhát? Én plázás cuccokat iszonyú drágának tartom,nem engedhetem meg magamnak h ott vásároljak. Most költöztem Pestre,adnátok tippeket,hol lehet olcsón megúszni a vásárlást? Persze divatos is legyen!Köszi ! :)

Egy fősulis lány

2011. ápr. 9. 18:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én őszintén szólva sehol. Nagy ritkán anyummal ha megyek valahova, akkor megvesz nekem 1-2 dolgot, saját költségen néha 1-1 turis cuccot veszek. :S
2011. ápr. 9. 19:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazából van egy kevéske ösztöndíjam és abból veszek szezononként 1-2 ruhát, amivel beújítok a ruhatáramba, de ha cipőt kell vennem, anyum is ad pénzt hozzá.A divatot nem követem, inkább a kényelem és a praktikum a fontos, mert sokat utazom.
2011. ápr. 9. 19:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
én az Ázsia centert javaslom neked :) oké, most mondhatjátok, hogy kínai stb, de amit a plázákban árulnak ruhákat is mind kínában gyártják. én plázában szoktam vásárolni, aztán mikor benézek az ázsiába, majdnem ugyanazt látom negyedannyiért. és tényleg olcsó hely, és minden van :)
2011. ápr. 9. 19:50
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Turkálók. <3
2011. ápr. 9. 20:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Így van, én is az Ázsia Centerbe szoktam kimenni, plusz turkáló. Ráadásul nem is vagyok egy konfekcióméret, szóval nem egyszerű.

Amúgy az ilyen C&A, Jeans Club, Tesco F&F meg hasonló helyeken szoktak lenni elég jelentős leárazások (1000 Ft-on aluli áron felsők például), kedvezmények, esetleg ott nézz szét, ha divatosabb holmikat szeretnél. De ott sem a legjobb cuccaikat adják ilyen olcsón azért.

2011. ápr. 9. 20:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én angol turikban, h&m-ben szoktam leginkább vásárolni, cipót meg a deák téri new yorkerben, deichmannban, kínaiban szoktam nézni és még a nyugati aluljárós boltokban is ki lehet fogni igényes darabokat.

Arra törekedj, hogy pl farmerból olyat vegyél, amihez minden megy (sötétkék nem koptatott, fekete, bézs), és én inkább felsőkből szoktam néhány vagányabb darabot venni, mert ugye azokból 1000-2000ft-ért lehet egészen különlegeseket kapni, míg mondjuk ilyen alap mindennapi pólók ugye jeans clubban 1000ft alatt szigorúan (egyszínű...) Cipőből legtöbbet a 700ft-os fekete vászoncipőt hordom, mert egyszerűen tökéletes mindenhez, szoknyához is. Én töbet költök kiegészítőkre, mint ruhára, mert pl sima póló-farmer egy jól megválasztott sállal, fülbevalóval nagyon elegáns tud lenni. Meg van néhány egyszerűbb egyberuhám, azokat szoktam pl színes harisnykkal kombinálni. Hihetetlen sok múlik egyébként a kiegészítőkön, van olyan ruhám, ami 2 éve megvan, de mivel mindig mással veszem fel, ezért minden egyes alkalommal megjegyzik a barátnőim, hogy milyen jó ez a ruha, most vetted?... Amúgy nem kell sok ruha ahhoz, hogy mindig elegáns és divatos legyél...

2011. ápr. 9. 21:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
turiii!!!! 2000 forintért vettem egy hibátlan atmosphere ballonkabátot pesten... 300 forintért meg egy marks & spencer blúzt miskolcon. de jól nézd meg hogy mi milyen állapotban van! cipőn sajna nem lehet spórolni az a helyzet.. :S vagy akciós áru vagy vatera..
2011. ápr. 9. 21:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem az ázsia center is már iszonyat drága lett :S Turik és a jeans club árai egész jók. De a márkásabb üzletekben is vannak néha olyan leárazások, hogy csak nézek egyet :)
2011. ápr. 11. 21:29
 9/14 anonim ***** válasza:
ázsia centert szintén nem javaslom :S régen tényleg joval olcsobban meglehetett uszni mint egy plázás bevásárlást de most már ugyanannyiba kerül szinte minden.polot ott se találsz 1000 forint alatt.menj turiba (: ott mindig vannak jo cuccok és egyediek is.ott olyan márkák is vannak amik magyarországon egyáltalán nem. viszont mindenképp olyan turiba menj ha végül azt választod ahol kg-os árak vannak. ( pl. 2500ft/kg. ) mi multkor anyuval voltunk egy nagyvárad téri irto nagy turiban és vettünk egy farmer szoknyát meg két polot és összesen volt 2200ft asszem :DDD hajrá pesten ;D
2011. ápr. 11. 21:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Terranova outlet,ami a Blahán van.én nagyon szeretek ott vásárolni,mert végre tudok rendesen passzoló nadrágot venni,mert itt van XS-es méretben,míg máshol össze-vissza van méretezve,és valahol mindig eláll.Múltkor vettem ott felsőket 400-1000Ft-ig,nadrágot is 2ezer forintért,stb...:)
2011. ápr. 11. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!