Diákok, akik kevés pénzből éltek, hova jártok vásárolni?
Hol vesztek cipőt,ruhát? Én plázás cuccokat iszonyú drágának tartom,nem engedhetem meg magamnak h ott vásároljak. Most költöztem Pestre,adnátok tippeket,hol lehet olcsón megúszni a vásárlást? Persze divatos is legyen!Köszi ! :)
Egy fősulis lány
Így van, én is az Ázsia Centerbe szoktam kimenni, plusz turkáló. Ráadásul nem is vagyok egy konfekcióméret, szóval nem egyszerű.
Amúgy az ilyen C&A, Jeans Club, Tesco F&F meg hasonló helyeken szoktak lenni elég jelentős leárazások (1000 Ft-on aluli áron felsők például), kedvezmények, esetleg ott nézz szét, ha divatosabb holmikat szeretnél. De ott sem a legjobb cuccaikat adják ilyen olcsón azért.
Én angol turikban, h&m-ben szoktam leginkább vásárolni, cipót meg a deák téri new yorkerben, deichmannban, kínaiban szoktam nézni és még a nyugati aluljárós boltokban is ki lehet fogni igényes darabokat.
Arra törekedj, hogy pl farmerból olyat vegyél, amihez minden megy (sötétkék nem koptatott, fekete, bézs), és én inkább felsőkből szoktam néhány vagányabb darabot venni, mert ugye azokból 1000-2000ft-ért lehet egészen különlegeseket kapni, míg mondjuk ilyen alap mindennapi pólók ugye jeans clubban 1000ft alatt szigorúan (egyszínű...) Cipőből legtöbbet a 700ft-os fekete vászoncipőt hordom, mert egyszerűen tökéletes mindenhez, szoknyához is. Én töbet költök kiegészítőkre, mint ruhára, mert pl sima póló-farmer egy jól megválasztott sállal, fülbevalóval nagyon elegáns tud lenni. Meg van néhány egyszerűbb egyberuhám, azokat szoktam pl színes harisnykkal kombinálni. Hihetetlen sok múlik egyébként a kiegészítőkön, van olyan ruhám, ami 2 éve megvan, de mivel mindig mással veszem fel, ezért minden egyes alkalommal megjegyzik a barátnőim, hogy milyen jó ez a ruha, most vetted?... Amúgy nem kell sok ruha ahhoz, hogy mindig elegáns és divatos legyél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!