Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Diákok, akik kevés pénzből...

Diákok, akik kevés pénzből éltek, hova jártok vásárolni?

Figyelt kérdés

Hol vesztek cipőt,ruhát? Én plázás cuccokat iszonyú drágának tartom,nem engedhetem meg magamnak h ott vásároljak. Most költöztem Pestre,adnátok tippeket,hol lehet olcsón megúszni a vásárlást? Persze divatos is legyen!Köszi ! :)

Egy fősulis lány

2011. ápr. 9. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
Turánia, Szkíta Kézművesbolt.
2011. ápr. 11. 22:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, én egy extrém példa leszek, de én lomtalanításokon szoktam újítani a ruhatáram. A belvárosban ha elcsíp az ember egy-két ilyen akciót, az üzeltekből rengeteg teljesen új dolgot kidobnak. Meg nem mondanád az utcán, hogy honnan vannak a ruháim - arra nagyon figyelek, hogy tiszták és jó illatúak legyenek.

A másik, hogy tudok varrni, ezért lesem a leárazásokat a méterárú boltokban.

Felteszem, nem ilyen választ vártál, de ez is egy alternatíva. Amúgy a kilós turkálók (piacon is szokott lenni) jó helyek, olcsók is.

2011. ápr. 11. 23:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát én sem diák, sem túlzottan csóró sem vagyok. Filozofikus gondolkodásomból fakadóan olyan az értékrendem, hogy egy bizonyos összeg fölött bizonyos dolgokra NEM VAGYOK HAJLANDÓ többet költeni. Amúgy mindenki azt mondja, hogy jól öltözöm, tehát nem egy szakadt csövest kell elképzelni. Sőt, a harmónia és a stílus, ha ügyes az ember, kis pénzből is kihozható.

Mi a párommal együtt úgy vagyunk, hogy figyeljük az akciókat és az outleteket. Vettem én már vaterán is ruhát, de néha olyan mértékű leárazások vannak, hogy bolond, aki kihagyja.

Példák: CHARLES VÖGELE (Gödöllő) tavaly ősszel akartam egy télikabátot. Bementem ide és ott volt egy 2008-cas modell ffi télikabát 20e helyett 2e-ért(!!!!) ráadásul egy ffi kabáton sosem látszik annyira, hogy divatjamúlt lenne vagy ilyesmi. Úgyhogy azonnal lecsaptam rá. Miképpen az 5-6ezer forintos farmerjaikat is 10%-ra szokták leárazni. Tehát nem vicc 5-600,-Ft-ért vettünk farmereket náluk. Új és jó, csak épp kifutó készlet. A C&A-ban is ki lehet fogni sokszor jó akciót, vagy eleve megfizethető árakat. Colosseum dettó. Aztán mikor nagy divat lett a férfiaknak a lila és egyben kárómintás pulcsi, találtam egyet féláron a TAKKO-ban 6-ról 3ezerre leárazva. Jött velem. Cipő: Deichmann, Humanic, Reno elve nem drágák, 5-6-7ezerért már vannak jók, de sokszor, ha már nincs minden méretben, leárazzák ezeket is néha egy-két ezerre. Egyszer a Pólus Center Budmil boltjában volt nagy akció, akkor meg egy tizenpárezres cipőt vettem meg 5e-ért. Tesco F&F leárazás tavaly nyár, Gödöllő Tesco: 3ezres galléros pólók (az a bizonyos Lacoste fazon) ezresért utánam dobták. De vettem már Cor-ban farmert 2e-ért és tovább tartott, mint a páromnak ajándékba általam vett Levis 501-ese.

Turik: alapvetően nem vagyok használtruha párti, de vettem már turiban még nem is mosott, valószínű kifutó modell lehetett, DIESEL fekete farmert 1000,-Ftért. Vaterán igazi GAP pulcsit ezerötért. Ez használt volt, de kimosás után semmi gond vele, mert alig hordták. Valaki a férjének vette, annak meg nem tetszett. Ha jó a stílusérzéked és ügyes vagy, kevésből is leöltözheted a márkamajmokat.

2011. ápr. 12. 09:57
 14/14 A kérdező kommentje:

köszi nagyon a sok választ,hasznosakat irtatok! :)

akinek még van 5lete,várom!

2011. ápr. 12. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!