Miért van ilyen kevés Férfias Férfi?
Minden pasi! VASALT HAJ,CSŐŐNADRÁG,RÓZASZÍN FELSŐ... egyik srác a suliból még úgy is köszön hogy SZIJAAA,MIZUKA?PUSZCSY...STB.. :S
undoritó,miért van ilyen kevés Férfias Férfi??
Mert idióta vagy, de unom már az ilyen szar kérdéseket. "Minden pasi!"
elemezgesd ezt a 2 szót légyszi
Nekem nem kell semmilyen szőke herceg :D
2. a tükörben fényképezgetés még nem is olyan nagy gáz,bár már közel áll hozzá.
És igen,egy férfi nem vehet fel csőgatyát,meg rózsaszín pólót,mert nem férfias. Lehet hogy már 2011-van,és mindenki divatosan öltözködik,de mért nem lehet normális,egyszerű,FÉRFIAS haja egy FÉRFINEK,normális gatyája,ami nem szűkül rá,és egy normális,nem "lányos" színű felsője? ez csak a roha.dt divatpi.csáknak jön be... és igaz. Ezek csak fiúk. De ha engem leszólítana egy ilyen srác az utcán,csak kiröhögném. :D
Nem tudom te hol élsz, lehet hogy egy másik bolygón, de ahol én élek itt a férfiak legnagyobb része még mindig férfias. Teljesen normális öltözködéssel, hajjal, stílussal.
Ha meg a 14-16 éves gyerekekről van szó az megint más... ők kinövik 1-2 éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!