Ballagásra EGYENES SZABÁSÚ vajszínű sZoknya, térd alá ér és vaj alapon, zöldes, levélke mintás blézer, kevés négerbarna beütéssel. Passzol?
Figyelt kérdés
43 éves anyuka vagyok jó ez így ? vagy nagyon ódivatú vagyok?? vettem egy hófehér tűsarkút ( elöl csatos körömcipő) Deichmann) ,meg egy kistáskát is hozzá, szintén fehéret. az apukám szerint csinos, de hát az apák ilyenek, anyu nem mondott semmit. képet nem tudok küldeni.2011. máj. 22. 19:07
2/2 anonim válasza:
szerintem ez rendben lesz.:) meg ha csinosnak látod magad benne akkor miért ne?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!