Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipőt vegyek ballagásra...

Milyen cipőt vegyek ballagásra? Hol lehet kapni nekem való magassarkút?

Figyelt kérdés

Most lesz a 8.-os ballagásom, és minden lány eéegáns (nem túl nagy sarkú) magassarkúban lesz. Én is szeretnék abban lenni, de még sosem volt magassarkúm. Nem tudok benne járni. :D Milyet vehetnék? És hol vegyek olyat, aminek nem túl nagy sarka van? Ahol én lakok csak Deichmann és Humanic van. Én erre a cipőre gondoltam:

[link]

De anya azt mondta, hogy szerinte ennek túl nagy a sarka. Szerintetek hány cm? Tudtok vmit ajánlani?

2011. máj. 12. 19:01
 1/10 A kérdező kommentje:
*elegáns
2011. máj. 12. 19:04
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem egy lapostalpú balerinacipő tökéletes.minek magassarkú
2011. máj. 12. 19:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Kösz hogy a kérdésre válaszoltál. :/
2011. máj. 12. 19:11
 4/10 hot_kiss ***** válasza:

Szerintem ennek úgy 6-7 centis sarka lehet.

Nembotrány ha magassarkút szeretnél, de ha hosszú lesz az ünnepség és végig állnikell, akkor hidd el, hoyg egy kényelmes balerinacipő áldás. Deichmannban és humanicban biztosan találsz nekedvaló cipőt.

(mondjuk nekem a képen a cipő, egyántalán nem tetszik..)

2011. máj. 12. 19:12
 5/10 hot_kiss ***** válasza:

Ja és ez lemaradt, bocsi..

Nem piszkálásképp, de ha nemtudsz benne járni, akkor miért akarsz magassarkút? Messzeciki ha esel-kelsz, minthogy Te nem abbanvagy..

2011. máj. 12. 19:13
 6/10 flora08 ***** válasza:
Nagyon csini ez a cipő:) Nem akarom megtippelni ez hány centis, de azt tanácsolom, hogy csak olyat vegyél, amiben biztosan tudsz járni, olyan ötcentis sarok bőven elég. Gondolom ballagáson végigjárjátok az iskolát, és elrontja az egészet, ha nem tudsz járni a cipőben. Figyelj arra, hogy nagyjából kényelmes is legyen:) 19/L
2011. máj. 12. 19:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért most akarom megvenni, egy hónappal a ballagás előtt, mert így lesz időm megtanulni benne járni.
2011. máj. 12. 19:19
 8/10 anonim ***** válasza:

nekem is most lesz a 8.os ballagásom, nekünk végig kell állni, de egy csomó mindenki mondta hogy magassarkúban lesz, az enyém kb 2-3 centis,szóval nem annyira magas. ha tényleg állnod kell neked is el ne felejtsd a sarkad leragasztani sebtapasszal, nehogy feltörje

(= am szerintem ennél kisebb sarkút válasz:)

2011. máj. 12. 20:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, lehet ksiebb sarkút választok. Csak nem tom, lehet-e kapni. :/
2011. máj. 14. 13:39
 10/10 hot_kiss ***** válasza:
Lehet, csak nemtúlsok helyen és tudd! Egy magassarkú, aminek van 7-8 centi sarka, nem úgy néz ki, mint egy 3-4 centis "magassarkú" cipő.
2011. máj. 17. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!