Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz, ha valaki...

Szerintetek gáz, ha valaki 175 cm magasan felvesz magassarkút?

Figyelt kérdés
Az igazat megvallva nagyon tetszenek a magassarkúk,de elég magas vagyok és félek,hogy megszólnak az utcán,ha felvennék magassarkút.Nemrég voltunk a tesómmal a Deichmann-ba és próbáltunk egy nagyon szép szürke,fűzős bokacsizmát,aminek egy kicsit magas volt a sarka,de azért tudtunk benne menni és kiröhögtek minket amikor megnéztük a tükörben,hogy hogy áll.A húgom egy kicsivel magasabb nálam,de erről mi nem tehetünk,ezt örököltük.Pedig már terveztük,hogy veszünk egy bokacsizmát,de félünk,hogy megint kiröhögnek minket.Miért van az,hogy a magasak nem vehetnek fel 10 cm magassarkút?Ez olyan igazságtalan:(
2011. nov. 11. 12:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

De buták vagytok :)

hát nyugodtan felvehettek magassarkút, ne viccelj

2011. nov. 11. 13:06
 2/11 LadyLee ***** válasza:
Nyugotan vedd fel.
2011. nov. 11. 13:18
 3/11 anonim ***** válasza:

Mindenki azt vesz fel amit akar. Mások véleményével meg nem kell foglalkozni, mindenkinek úgysem fogsz tetszeni soha.

Nekem furcsa ha egy lány magas és még magassarkút vesz fel, szerintem nem szép, de attól hogy nekem nem tetszik még nem röhögök ki senkit aki ilyen, aki kiröhög emiatt, az meg önmagát minősíti, buta, nem kell vele foglalkozni.

2011. nov. 11. 13:20
 4/11 A kérdező kommentje:

A húgom már lemondott,hogy magassarkú bokacsizmát vesz fel,mert az osztályban ő a legmagasabb és nem szereti,hogy le kell néznie a másikra.Pedig hiába mondom neki,hogy a boltba is tök jól állt rajta a bokacsizma,nem akarja megvenni,helyette lapos talpú csizmát vesz télre.Én azért lehet,hogy megveszem,mert nagyon tetszik,meg kicsit alacsonyabb vagyok nála.:)

Amúgy hány cm az ami már gáznak számít?

2011. nov. 11. 13:20
 5/11 anonim ***** válasza:
190cm felett már inkább ne :DD
2011. nov. 11. 13:28
 6/11 anonim ***** válasza:

én 160 centi vagyok, szóval még magassarkúban is kicsi :D

viszont úgy gondolom hogy nem magassághoz van kötve a magassarkú hordása.

ha neked tetszik, miért ne? a modellek se 160 centisek :D

2011. nov. 11. 14:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"félek,hogy megszólnak az utcán,ha felvennék magassarkút."

Mégis milyen alapon és kik szólnának meg?:)))

Ha magassarkúban lennél, én felnéznék rád(176cm vagyok):D:D

22F

2011. nov. 11. 14:59
 8/11 anonim ***** válasza:
én a "téli" cipőmben kb. 193-4 centi vagyok, szóval mit mondjak én?! találj magas palit aki mindig kísérget és akkor nem fogod rosszul érezni magad, igaz nem lesztek egymagasságban az átlaggal :D
2011. nov. 11. 15:33
 9/11 LadyLee ***** válasza:
100%
Mindenki azt vegye fel, amiben jól érzi magát. Ha te kényelmetlenül éreznéd magad, mert attól rettegsz, hogy megszólnak, akkor ne tedd. De alapból szerintem nincs benne semmi gáz - én tuti nem szólnálak meg érte.
2011. nov. 11. 15:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan vegyetek bokacsizmát, ha tetszik Nektek! A modelek 180 cm magasak, mégis hordanak magassarkút. Úgyhogy egyáltalán nem gáz! Aki meg kiröhög érte, az vagy primitív, vagy féltékeny, hogy magasabbra nőttél nála!
2011. nov. 11. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!