Szandálos, papucsos csajok! Hogyan csináljátok, hogy nem izzad a talpatok, nem "csúszkáltok" a szandin belül?
Figyelt kérdés
:-)2011. máj. 12. 10:29
1/2 anonim válasza:
Hintőpor? Bár nekem nem vált be még semmi, szóval nem tudom.
2/2 Darcy01 válasza:
Én nem vagyok annyira izzadós, a lapos talpú papucsokkal, szandálokkal nincs bajom.
Két megoldást tudok ajánlani: jó minőségű, bőr papucsot vegyél, vagy létezik ilyen szilikon talpbetét. Nekem van ilyenem, egy magas sarkú fapapucshoz vettem, mert abban iszonyatosan csúszkált a lábam. Nagyon bevált, tényleg jó. A DM-ben vettem, kb. 1000 Ft volt. De már a Deichmannban is láttam. Nem kell beleragasztani a papucsba, anélkül is ott marad, és akkor más cipőbe is bele tudod tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!