Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elfogadható egy tangás bikini...

Elfogadható egy tangás bikini 16 éves lányon?

Figyelt kérdés
Csak a lábaimra és a fenekemre vagyok büszke, azok szépek, formásak. A felsőtestemen van egy kicsi felesleg (amin természetesen próbálok javítani). Mit gondoltok?
2011. máj. 7. 22:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%
De miért akarsz tangát hordani a strandon, mit vársz tőle? Ha családdal mész, ne vegyél fel, mert a szüleid égeted. Ha barátokkal mész, akkor a srácokat tuti zavarba hozod vele, és a csajok is furán néznének rád, amivel megölöd a hangulatot. Mást nem érsz el vele, csakhogy minden pasi bámulni fogja a segged, és csorgatja a nyálát. Ha jó az alakod, amúgyis megnéznek a pasik, nem kell ehhez közönségesnek lenni. Meg egy szál tanágban még a kajáldába se tudsz elmenni a strandon, leglaábbis én le nem ülnék full csupasz fenékkel azokra a műanyag székekre vagy padokra. Meg igaza van az előttem szólóknak, hogy manapság senki nem is hord ilyet, arról nem is beszélve, hogy már akkor is gáz volt. Szóval tényleg, mi lenne vele a célod?
2011. máj. 8. 14:32
 22/29 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy nagyon utálom a hagyományos bugyikat, mindig tangát hordok, ezért szeretnék strandon is.
2011. máj. 8. 15:11
 23/29 A kérdező kommentje:

[link]

Bocsi a hosszú linkért, ilyenre gondoltam, nem cérnatangára.

2011. máj. 8. 15:14
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
ez még a belefér kategória, de tényleg gondolkozz el az előző válaszán.
2011. máj. 8. 15:19
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem nincs jó alakom, de én is utálom a rendes bugyit, viszont tangát 1x vettem csak fel strandra (szintén 16 évesen), nem tudtam feloldódni, azóta mellőzöm.

Franciabugyis bikini nem tetszik?

Nekem az van, sokkal jobb, mint a rendes bugyi, de mégsem olyan közönséges, mint tanga, szerintem próbálj fel egyet, hátha tetszik magadon:-)

2011. máj. 8. 21:38
 26/29 A kérdező kommentje:
Már van egy olyasmi franciabugyisom, inkább rövidnadrágos. Végülis megkérdeztem a barátomat, ő azt mondta, neki tetszene. Valószínűleg fogok egyet venni. Lehet a barátaim először furcsán fognak nézni rám, de tudják, hogy milyen vagyok. Köszönöm a válaszaitokat, mindenki véleménye hasznos volt számomra.:)
2011. máj. 8. 22:16
 27/29 anonim ***** válasza:
44%
Én 14 éves lány vagyok és tangás bikiniben járok fürdeni.
2011. máj. 25. 09:33
 28/29 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem nem k*rv*s a tangás fürdőruha és akin csinos,az nyugodtan hordja.Ha szép a popsid és formás,akkor simán hordhatod.Húú és nálad jóval fiatalabb csajszikon is látni tangás bikinit.13-14 éveseken pl kifejezetten divat.Én elég sok csajszit látok,meg hát én is olyat hordok és senki sem tett megjegyzést rá sehol.Ha szép az alakod,addig mutogasd,amíg lehet!:D Én is 16leszek és kb. 2-3 éve hordom a tangás bikinit és agyon bírom,írtó jól barnulsz majd le benne!:)

Színre milyet vennél pl?

Nekem ilyen fazon van fehérben és pinkben:

[link]

[link]

Ezeket a fazonokat ajánlom,mert nagyon csinosak és szép popsit csinálnak!:)

Ha meg pl kajálni mész,vagy járkálsz a strandon és nem akarsz csupasz popóval lenni,vannak ilyen kis minik is.

Nekem pl ilyen van a fehér bikinihez:

[link]

Ezek a fajta minik szép formás popsit csinálnak és több színben van,hogy menjen a tangás bikinihez.

Ebben akár strandra is mehetsz pl és nem kell ott átöltöznöd.és ha meg napozol és fürdesz,leveszed.:)

Neked mi a véleményed ezekről pl?

2011. jún. 5. 17:47
 29/29 anonim ***** válasza:
40%
bármikor húzz csak tangás bikinit,amikor csak szeretnél,ki a p.csát érdekel ezek a beképzelt luvnyák véleménye?nem egy asztalnál esztek,nem egy házba éltek!akkor meg???
2011. aug. 10. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!