Elfogadható egy tangás bikini 16 éves lányon?
Bocsi a hosszú linkért, ilyenre gondoltam, nem cérnatangára.
Szia!
Nekem nincs jó alakom, de én is utálom a rendes bugyit, viszont tangát 1x vettem csak fel strandra (szintén 16 évesen), nem tudtam feloldódni, azóta mellőzöm.
Franciabugyis bikini nem tetszik?
Nekem az van, sokkal jobb, mint a rendes bugyi, de mégsem olyan közönséges, mint tanga, szerintem próbálj fel egyet, hátha tetszik magadon:-)
Szerintem nem k*rv*s a tangás fürdőruha és akin csinos,az nyugodtan hordja.Ha szép a popsid és formás,akkor simán hordhatod.Húú és nálad jóval fiatalabb csajszikon is látni tangás bikinit.13-14 éveseken pl kifejezetten divat.Én elég sok csajszit látok,meg hát én is olyat hordok és senki sem tett megjegyzést rá sehol.Ha szép az alakod,addig mutogasd,amíg lehet!:D Én is 16leszek és kb. 2-3 éve hordom a tangás bikinit és agyon bírom,írtó jól barnulsz majd le benne!:)
Színre milyet vennél pl?
Nekem ilyen fazon van fehérben és pinkben:
Ezeket a fazonokat ajánlom,mert nagyon csinosak és szép popsit csinálnak!:)
Ha meg pl kajálni mész,vagy járkálsz a strandon és nem akarsz csupasz popóval lenni,vannak ilyen kis minik is.
Nekem pl ilyen van a fehér bikinihez:
Ezek a fajta minik szép formás popsit csinálnak és több színben van,hogy menjen a tangás bikinihez.
Ebben akár strandra is mehetsz pl és nem kell ott átöltöznöd.és ha meg napozol és fürdesz,leveszed.:)
Neked mi a véleményed ezekről pl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!