Szerinted hány éves kortól elfogadható az ha valaki magassarkút hord?
Figyelt kérdés
12-3 éves kortól nagyon durva ugye?
(NEM magam miatt kérdezem)
2010. máj. 22. 20:45
2/15 A kérdező kommentje:
köszi
2010. máj. 22. 20:51
4/15 anonim válasza:
Hát,én 13 vok és egyik cipőm sarka 7,5 cm magas.És hordom.De nem kell lek.urvázni,mert lehetnék olyan is,mint ez a 13 éves lány: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
5/15 anonim válasza:
14 éves kortól szerintem a normális... Akkor még normális, ha nem olyan biztosan megy valaki a magassarkúban. Ha valaki 16-17 évesen kezd csak el járni benne, és bénázik, az már gáááz... Am menyjen be bárki egy gimibe! Lányok többsége magassarkúban jár!
17/L
6/15 anonim válasza:
Hátttt....szerintem durva hogy már a 13évesek is azt hordanak. de nem csak a magass sarkú téma megy már hanem a smink is pl az én hugom is sminkelii magát a cuccaimmal pedig csak 5.-es és suliiba is sezmhéjpúder meg stb...hol ott én csak szájfényt meg spirált használok 16-éves léttemre :/ és nem érti meg hogy hülye.... nah az a lényeg hogy én ellenzem de nem lehet ellene semmitse csinálni :S
7/15 A kérdező kommentje:
én igazából azért kérdeztem mert van néhány 13 éves a sulimban akik már ilyen 8centis cipőt hordanak és hátt nekem megvan róluk a véleményem de kiváncsi voltam a tiétekre.
2010. máj. 22. 21:11
8/15 anonim válasza:
Tök mindegy csak tanuljatok már meg járni benne, mert én még nem láttam olyan nőt aki normálisan tudna járni ilyesmiben. Elég röhejesek a kislányok ahogy csámpáznak, tegnap a buszról esett le egy csaj, azon is magassarkú volt. Nem tudom miért nem veszik észre magukat.
9/15 anonim válasza:
Ma 20:54-es aki berakta a linket: már nem azért, de ez, hogy jön ide a témához???
Szerintem olyan 15-16 évesen a jó kor. Én most 16 évesen vettem meg életem első magassarkúját. :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!