Szerinted hány éves kortól elfogadható az ha valaki magassarkút hord?
Figyelt kérdés
12-3 éves kortól nagyon durva ugye?
(NEM magam miatt kérdezem)
2010. máj. 22. 20:45
11/15 anonim válasza:
Szentem meg hétköznapra 15-től(középsulitól)jó.Esetleg néha a 14 évesek.13 évesen meg max. 4 cm-s ünnepi alkalmakkor.
12/15 anonim válasza:
szerintem aki 12-13 éves korban magassarkút hord az szánalmas:D igaz attól függ milyen magas éés tud-e benne járni. ha iskolába hordják az még szánalmasabb nem általáns iskolába való. sőt nemis iskolába való. menjen benne vásárolni vagy buliba( bár nemhiszem hogy 12-13évesen gyxakran buliznak)
ha látok egy ilyen lányt aki felvesz ennyi idősen magassakrút mindig elgondolkozom rajt ahogy a szülei hogy engedhetik meg.. mért akar olyan gyorsan felnőni??
15/L
13/15 anonim válasza:
A 3. válaszoló vok,a 13 éves lány.Miért lenne szánalmas,ha egy 13 éves magassarkút hord?Én már 1 éve hordom és TANULTAM benne járni.Először csak 3-4 cm-es cipőbe jártam és amikor az szépen ment,akkor egyre növeltem a sarok magasságát.Így most szépen járok benne és nem botlok el.Ráadásul a magassarkú jót tesz a tartásnak,edzi a lábat,szép lesz tőle a járás,és amikor majd 16-7 évesen valami alkalomra magassarkút kell húznom,akkor nem fogok fél óra után elkezdeni bömbölni,mert majd beledöglök a fájdalomba.Ennyi.Ráadásul én sem minden nap hordom,hanem amikor ünnepély,buli vagy valami alkalom van(pl:esküvő). 13/L
14/15 anonim válasza:
Utolsonak: Es par even belul befordul az ujjad es olyan butykod lesz, hogy az eletben nem talalsz ra cipot:D
15/15 anonim válasza:
Ja es persze attol meg, hogy edzi s labat, attol meg a boltozata tropara megy mert felboritja a sulypontokat, tonkreteszi az izuleteidet, de mindenki a sajat sorsanak kovacsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!