Elfogadható egy tangás bikini 16 éves lányon?
abszolút közönséges kortól függetlenül!! 16 évesen meg pláne.. és valóban még csak nem is divat (bár szerintem nem is volt az soha...)
2011. máj. 8. 01:29
Tangás bikini MINDENKIN gáz. A bikini sem arra való, hogy kidobjuk mindenünket, pláne nem 16 évesen. Aztán csodálkozol, ha minden vén meg degenerált pasi rád gerjed. Legyél észnél, a sima bugyis is ugyanolyan jól megmutatja az alakod.
2011. máj. 8. 08:58
Ódivatú, közönséges, prolis. Ha ezek a jelzők illenek rád, akkor ne habozz és vedd fel! Ellenkező esetben mellőzd, mert tré.
2011. máj. 8. 09:26
Nem való nemcsak 16 de 26 évesnek sem, szerintem is k*rvás és közönséges. Mindemellett nagyon nem higiénikus.
2011. máj. 8. 11:12
Szerintem iszonyú primitív és közönséges, manapság már nem is divat, tök ciki. Primkó ribancok hordják csak, akik másképp nem tudják magukra felhívni a férfiak figyelmét. Mellesleg a strandokon kisgyerekek és idős emberek is vannak, akik nem feltétlenül a csupasz valagadra kíváncsiak. Mutogasd a barátodnak, de ne a nagyközönségnek. Ha amúgy meg tényleg olyan jó segged van ahogy írod, az rendes alsóban is látszik.
2011. máj. 8. 11:20
CSAK 16 éves lányokon elfogadható. Később már ciki.
2011. máj. 8. 11:51
17/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Azért mégis van, akinek tetszene. Igazából azért gondolkoztam el rajta, mert rühellem a sima bugyit, nem tudom elviselni magamon. Van egy bikinim, aminek az alja rövidnadrágszerű, de az meg túl sokat takar.
talán 1-2 lányon elmegy, akinek kifogástalan az alakja MINDENHOL. mert ha a hasad nagyobb, az azt jelentené, hogy az oldalszalonna bizony rábuggyan a bugyi pántjára, és az meg a tanga kombója elég ciki.
mellesleg én elég büszke vagyok az alakomra (10 éve versenyszerűen sportolok), de sose vennék fel tangát, mert szerintem közönséges, és azt reklámozza: bármire kapható vagyok.
2011. máj. 8. 13:46
19/29 A kérdező kommentje:
Azért ez egy kicsit gonosz volt. Lehet nem kifogástalan az alakom a hasam miatt, de azért nem össze-vissza oldalszalonna és egyéb más hájrétegek buggyanására kell gondolni.
Egyébként, szerintem, aki évtizedekig versenyszerűen sportol, annak kicsit fiús az alakja.
attól függ mit :P nem súlyemelésre gondoltam :) egyébként igen, széles váll, de mellé széles csípő, kerek fenék, kockás has, vékony derék, 0g zsír.
de nem ez a lényeg, lehet h hihetetlen, de én is elégedetlen vagyok az alakommal, szerintem túl széles a csípőm (a csont miatt, genetika, nem lehet vele mit kezdeni), de így se vennék fel tangát az tuti.
2011. máj. 8. 14:21
Kapcsolódó kérdések: