Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elfogadható egy tangás bikini...

Elfogadható egy tangás bikini 16 éves lányon?

Figyelt kérdés
Csak a lábaimra és a fenekemre vagyok büszke, azok szépek, formásak. A felsőtestemen van egy kicsi felesleg (amin természetesen próbálok javítani). Mit gondoltok?
2011. máj. 7. 22:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%
abszolút közönséges kortól függetlenül!! 16 évesen meg pláne.. és valóban még csak nem is divat (bár szerintem nem is volt az soha...)
2011. máj. 8. 01:29
 12/29 anonim ***** válasza:
91%
Tangás bikini MINDENKIN gáz. A bikini sem arra való, hogy kidobjuk mindenünket, pláne nem 16 évesen. Aztán csodálkozol, ha minden vén meg degenerált pasi rád gerjed. Legyél észnél, a sima bugyis is ugyanolyan jól megmutatja az alakod.
2011. máj. 8. 08:58
 13/29 anonim ***** válasza:
79%
Ódivatú, közönséges, prolis. Ha ezek a jelzők illenek rád, akkor ne habozz és vedd fel! Ellenkező esetben mellőzd, mert tré.
2011. máj. 8. 09:26
 14/29 anonim ***** válasza:
41%
Nem való nemcsak 16 de 26 évesnek sem, szerintem is k*rvás és közönséges. Mindemellett nagyon nem higiénikus.
2011. máj. 8. 11:12
 15/29 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem iszonyú primitív és közönséges, manapság már nem is divat, tök ciki. Primkó ribancok hordják csak, akik másképp nem tudják magukra felhívni a férfiak figyelmét. Mellesleg a strandokon kisgyerekek és idős emberek is vannak, akik nem feltétlenül a csupasz valagadra kíváncsiak. Mutogasd a barátodnak, de ne a nagyközönségnek. Ha amúgy meg tényleg olyan jó segged van ahogy írod, az rendes alsóban is látszik.
2011. máj. 8. 11:20
 16/29 anonim ***** válasza:
38%
CSAK 16 éves lányokon elfogadható. Később már ciki.
2011. máj. 8. 11:51
 17/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Azért mégis van, akinek tetszene. Igazából azért gondolkoztam el rajta, mert rühellem a sima bugyit, nem tudom elviselni magamon. Van egy bikinim, aminek az alja rövidnadrágszerű, de az meg túl sokat takar.
2011. máj. 8. 13:03
 18/29 anonim ***** válasza:
71%

talán 1-2 lányon elmegy, akinek kifogástalan az alakja MINDENHOL. mert ha a hasad nagyobb, az azt jelentené, hogy az oldalszalonna bizony rábuggyan a bugyi pántjára, és az meg a tanga kombója elég ciki.

mellesleg én elég büszke vagyok az alakomra (10 éve versenyszerűen sportolok), de sose vennék fel tangát, mert szerintem közönséges, és azt reklámozza: bármire kapható vagyok.

2011. máj. 8. 13:46
 19/29 A kérdező kommentje:

Azért ez egy kicsit gonosz volt. Lehet nem kifogástalan az alakom a hasam miatt, de azért nem össze-vissza oldalszalonna és egyéb más hájrétegek buggyanására kell gondolni.

Egyébként, szerintem, aki évtizedekig versenyszerűen sportol, annak kicsit fiús az alakja.

2011. máj. 8. 14:10
 20/29 anonim ***** válasza:
59%

attól függ mit :P nem súlyemelésre gondoltam :) egyébként igen, széles váll, de mellé széles csípő, kerek fenék, kockás has, vékony derék, 0g zsír.

de nem ez a lényeg, lehet h hihetetlen, de én is elégedetlen vagyok az alakommal, szerintem túl széles a csípőm (a csont miatt, genetika, nem lehet vele mit kezdeni), de így se vennék fel tangát az tuti.

2011. máj. 8. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!