Szerintetek egy nő 30 év felett vehet fel rövid szoknyát?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 00:02
1/10 anonim válasza:
Vehet, ha kifogástalan az alakja.
2/10 anonim válasza:
36 éves vagyok, állati jól nézek ki, most vásároltam 3-4 miniszoknyát.
4/10 anonim válasza:
Ha nincsenek "csülök" lábai szerintem simán. Szóval vékony testalkatúnak, vagy nagyon arányosnak ajánlott.
5/10 anonim válasza:
persze..a ruhák nem korhoz kötöttek. najó. ha tornacipőt vesz fel csőgatyával egy ráncos nyanya az gáz.. de te még csak 30 vagy!
6/10 anonim válasza:
Azt mondják, a nők a 30-as éveikben a legszebbek. :) Persze, ha tesznek is érte. Én most 31 vagyok, és odafigyelek, hogy mit veszek fel, így egy miniszoknyát is lehet ízlésesen hordani. Az a lényeg, hogy az egyéniségedhez illő darabot vegyél fel, ne fiatalabbnak akarj látszani. :)
7/10 anonim válasza:
Vehet fel de nem úgy mint a régi főnököm....
Már 30 múlt amikor rikító narancssárga harisnyát kezdett hordani meg zöld miniszoknyát...
És hasonló idióta színpárosításokat...Szóval ha veszel fel ilyet,akkor ne légy mázsa 40kg és a normális határán belül maradj,szóval ne ilyen idióta színekben,és haspólóval vagy nagyon v alakban kivágott felsővel...
De miért ne vehetnél fel??Ha a normális határokon belül maradsz és tudod hogy jól nézel ki benne akkor miért ne?
Örülj neki hogy nem nézel ki 30nak...:) ennyi...:D
8/10 anonim válasza:
Szerintem akár 60 évesen is vehet fel valaki rövidebb szoknyát. Azért mert valaki idősebb, szerintem nem szükségszerű, hogy szétsüljön a nyári melegben.
9/10 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Hova van az leírva,hogy egy 30 feletti nő nem öltözködhet csinossan, szexissen? Másrészt senkinek a homlokára nincs ráírva hogy hány éves,legfeljebb saccolni lehet.A feleségem 35-be van de 28-nál többnek senki nem mondta még(hála istennek). Hétfőn kirándulni voltunk,egy fekete fényes legging volt rajta,senki nem mondta neki hogy te ne vegyél fel ilyet mert már elmúltál 30. Szóval hajrá!
10/10 anonim válasza:
Én is szoktam rövid szoknyát hordani.
36L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!