Milyen szabású szoknyát vegyek, ha rövid a lábam és széles a csípőm? Linket is, ha lehet.
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 21:04
2/7 anonim válasza:
az A vonalú szoknya mindenkinek jól áll. De szerintem mindenképp térdig érőt!
3/7 A kérdező kommentje:
tyűűű, na kíváncsi leszek. Remélem tényleg nem leszek tank.
Látom nem csak én "szenvedek" emiatt.
2010. júl. 27. 21:24
4/7 anonim válasza:
először is próbáld élénk színes felsőkkel a felsőtestedre terelni a figyelmet, és olyan A-vonalú szoknyát válassz ami a térde felé "Mintásabb". de a sima Avonalú is jó:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszike need is. Igazából farmerszoknyát szeretnék. Szerintetek az még belefér?
2010. júl. 27. 21:29
6/7 anonim válasza:
Rövid lábakra ne hogy felvegyél térdig érő szoknyát... Nekem is rövid lábaim vannak, szóval tudom miről beszélek! :D Szerintem egy combközépig érő szoknya lenne ideális magassarkúval, ami nyújtja a lábaidat, szóval lehetőleg ne legyen a bokádnál pántja a cipőnek, mert az megtöri a képet.
7/7 anonim válasza:
szerintem a térdnél vágott szoknya azért jó, mert a láb legvékonyabb részénél ér véget, ( a bokát leszámítva)
És ezért Vékonyabbnak,formásabbnak, csinosabbnak mutatja a lábat, és szerintem még hosszítja is. Am a farmerszoknya tök jó szerintem. a combközépig érő szoknya meg a legvastagabb résznél vágja el a tested, és rosszul néz ki. a pár centivel térd fölött érő a nyerő, amiből kivillan a térd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!