Hol lehet lyukas/szakadt, fekete harisnyát kapni? És piros, rövid, skótkockás szoknyát?
2009. máj. 17. 19:39
1/8 anonim válasza:
Én sokáig kerestem ilyen harisnyákat de sehol nem találtam, csak külföldön. Szerintem legegyszerűbb ha csinálsz magadnak. Olcsóbb mint kimenni Londonba érte xD
3/8 anonim válasza:
Te jó isten. Én meg azt hittem valamelyik nap, hogy a csajszi nem tudja, hogy hátul irgalmatlanul fel van szaladva a harisnyája... Jesszus, de öreg vagyok!
Szerintem is csinálj magadnak! Legkönnyebben a parki padokon tudod szétszaggatni.
4/8 anonim válasza:
Nekem mindig az a bajom, ha kiszakad... :)
Próbálj magadnak csinálni! Piros skótkockás szoknyát én rengeteget láttam még tavaly Győrben a butikokban pár ezresért. A new yorkerben is volt régebben. Bár lehet, hogy azóta "kifutott" és már nem nagyon árulnak. Próbáld meg ott a new yorkerben, vagy valami alternativ ruhaüzletben!
Sok sikert!
5/8 anonim válasza:
Egykét kiszakadt harisnyámat ingyen is odaadom, ha kell!XDXD
6/8 anonim válasza:
Ohhh te lány!! Pengét vagy egy smirgli papírt a kézbe és ne szabj határt a fantáziádnak!! Én mindig saját magam szaggatom a fekete harisnyáimat. Nagy sikere van :P L/19
7/8 anonim válasza:
ja és azt elfelejtettem hogy kockás skót szoknyát sztem varas magadnak.
8/8 anonim válasza:
Komolyan VENNI akarsz szakadt harisnyát? Veszel egy tucat olcsó, 100 forintos (esetleg 100 forint két pár) harisnyát, és nyúzod. Ki fog szakadni. A smirglipapír jó ötlet volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!