Szabo Dora <3 kérdése:
Van egy fekete-piros kockas hosszu nadragom de milyen felsot vegyek hozza?
2011. aug. 11. 20:57
1/11 anonim válasza:
Egyszinű,szinben hozzáillőt mindenképp.Amúgy egy sima atlétával is menő.
2/11 anonim válasza:
fekete vagy esetleg fehér felső, a lényeg az hogy egyszínű legyen.
3/11 A kérdező kommentje:
koszonom a tanacsokat
es kiegeszitok milyenek mennenek hozza?
2011. aug. 11. 21:46
4/11 anonim válasza:
szerintem mindenképp valami egyszínűt... hideg kiráz mikor az ilyen nadrágok mintás pólókkal jönnek szembe velem az utcán:)
5/11 anonim válasza:
kiegészítők is legyenek egyszínűek, valami visszafogottabb, én pl. eltudnám képzelni fekete kalappal, vagy mellénnyel, szerintem ékszerből elég egy darab, a gatya már így is elég hangsúlyos, az álljon a középpontban
6/11 anonim válasza:
Nekem fekete fehérben van pontosan ugyan ilyenem (Y);)
Én teljesen mintátlan, egyszínű pólókat veszek fel hozzá, a többszínű és mintás pólók meg a kockásgatya ütik egymást.
8/11 anonim válasza:
olyan színű pólót ami olyan színű mint a gatya...egyszínűt legalább :)
9/11 A kérdező kommentje:
koszonom a segitseget es akar hiszitek akar nem egy second handbe vettem de tiszta ujnak nez ki semmi hiba szinte tokeletes <3
2011. aug. 12. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!