Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen lenne ha...

Szerintetek milyen lenne ha egy farmeromból amit nem hordok de szeretem csainálnék egy rövid fazonú szoknyát?

Figyelt kérdés
Esetleg valaki tud segíteni benne hogyan álljak neki stb?
2011. máj. 25. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
hát..szoknyát azt nem tudom,én nem mernék neki állni:D...de rövid nacit sokkal egyszerűbb lenne:D
2011. máj. 25. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

nem rossz ötlet, mivel a derékrész, pántok, cippzár/gombok stb megvannak már, és a farmerszoknya varrásában az a legnehezebb szerintem.

A nadrág belső szárán lévő varrásokat kell felbontani, és úgy összeügyeskedni szoknyaformát. Hátul felvágást kell hagyni, mert valószínű elég szűk lesz a végeredmény.

Rövidnadrág valóban biztonságosabb lenne.

Én egyébként ilyet csak olyan nadrágokból szoktam csinálni, amiket nem annyira szeretek (a jó farmer kincs :)).

2011. máj. 25. 21:02
 3/4 A kérdező kommentje:
azokkal a farmerokkal aza gond, h elöl olyan buggyos kicsit az ülepénél. és ez marhára zavar, ezért gondoltam erre. Ha rövidnacit csinálnék attól még az zavarni fog. :)
2011. máj. 26. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Na, az jó ha buggyos, akkor van benne anyag :)

Próbáld meg, nagy baj nem történhetik, ha nem sikerül a szoknyaformát kialakítani, akkor még mindig összevarrhatod rövidnadrággá.

2011. máj. 26. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!