Zarában szoktatok vásárolni? Nekem úgy fáj a szívem, hogy nem tudok. Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 21:05
1/4 anonim válasza:
Egyszer vettem ott egy angóra pulcsit 3000-ért, de egyébként még eddig soha. Pedig a kabátok nagyon tetszenek *_*
2/4 anonim válasza:
Figyelj, a Zaranál nagyon el vannak szállva az árak. Oké, hogy a holmijaik fazonja jó, de az anyagok minősége.. Pl minden ismerősöm Zarás cipője tönkre ment eddig. Meg ilyenek, hogy egy zara zakó 37000??? Rádaásul egy semmi extra fazonú, ócska anyagból, hanyag szabással. Ne fájjon érte a szíved, én még sose vásároltam ott, nagyon szerintem nem is fogok.
3/4 anonim válasza:
Rövidujjú pólók annyira nem vészesek árban, max. azokat veszek ott, de másért nem adnék ki annyit...
Viszont amikor nagy leárazás van, akkor ki lehet fogni tényleg olcsó darabokat!
4/4 anonim válasza:
nekem tetszenek a cuccaik, de tényleg nagyond drágák, ezért én sem vásárolok ott, pedig egy-két dolgot azért hazavinnék. a cipők szépek, de nagyon kényelmetlenek és ráadásul ennyi pénzért lehetnének bőrből is.
bár ha tényleg hamar tönkremennek akkor nem is nagyon érdemes ott vásárolni :D uh ne fájditsd a szived, vannak nagyon jó kis boltok olcsóbban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!