Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel buliba? Részlet...

Mit vegyek fel buliba? Részletek lennt!

Figyelt kérdés
Nincs sok pénzem, szóval ne röhögjetek ki:D nemrég 1-2 éve volt egy korszak/stílusváltásom, de nyilván nem tudtam az egész ruhatáramat lecserélni, szóval nincs úgymond 6szekrényni ruhám, de jövőhéten megyek egy középelegáns buliba. 2 felsőm van, ami esélyes, meg 2 nadrág. Arra gondoltam, hogy koktélruhába mennék, meg egy csizmába (nem téli bundás csizma, olyan, amit a népek tavasszal is lazán hordanak:D), csak vannak kételyeim. Vékony alkat vagyok, a koktélruha meg egy kicsit lazább. Derékövem nincs, ezért arra gondoltam, hogy valahogy beljebbveszem a koktélruhát, h testhezsimuló legyen; viszont szerintem így sz*rul áll a nadrág. Cica/latexgatyám nincs, ezért nevetséges lenne, ha harisnyával helyettesíteném? mert elég hosszú a koktélruha, de bizonytalan vagyok. Ne röhögjetek ki, segítsetek, adjatok tippeket:D előre is köszönöm:)
2011. ápr. 15. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Lefotóznád az összeállításokat amikre gondoltál?! MErt más elképzelni meg más a tényleges... :D
2011. ápr. 15. 17:22
 2/6 A kérdező kommentje:

Fényképezni most nem, de találtam hasonló, szinte ugyanolyan képeket a neten, amit belinkelek neked. Tudom hogy nehéz, igazad va, és köszönöm:D

a ruha az ilyesmi hosszban is és stílusban is, csak sötétszínű, és nincs olyan bizbasz a nyakban:D

[link]

és ezt szeretném hátul valahogy megoldani hogy vhogy feszesebb legyen.

aztán a csizma:

[link]

ezt találtam, ami leginkább hasonlít, csak az enyém térd aláig ér jóval, és nem ennyire gyűrött. A nadrágok meg nagyon átlagosak, sima csőgatyák, semmi extra:D

2011. ápr. 15. 17:34
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem ha ezt a kettőt szeretnéd felvenni egymással akkor leginkább egy bőrszínű harisnyára számíthatsz! (:
2011. ápr. 15. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Jó a ruha is meg a csizma is. tényleg cicanadrág lenne a jó nem tudom mit jelent az hogy nincs sok pénzed,de kínaiban sztem 2ezer körül már lehet kapni fényes cicanacit.ha nem tudsz venni marad a harisnya de az is lehetöleg legyen fényes. sok sikert.
2011. ápr. 16. 15:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Köszi a képeket! :D Így már tudok véleményt alkotni, sztem is kéne egy cicanadrág és úgy teljes lenne az egész :D És sztem jó ötlet (Y) :D
2011. ápr. 16. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Koktélruhához nem kell nadrág.Teljesen jó lesz harisnyával.Viszont csizmával nem ajánlanám,nincs vmi magassarkúd?
2011. ápr. 17. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!