Milyen ruhát vegyek fel 5 éves osztálytalálkozómra? Részletek lenn!
Ha a melleid szépek, akkor emeld ki azt, amit nem szeretsz egyszerűen elrejted.
De ezeket a zsákruhákat fejetsd el szerintem..
Olyan kell ami mell alatt össze van húzva, vagy empir vonalas.Ha a hasrésznél lefelé van valami a ruhán ami lóg, attól vékonyabb leszel és eltűnik a has. Ha ilyen nincs akkor olyat keress ami ráncolt az is csodát tesz.
Ezek nem mind felelnek meg ennek, de ha valami olyat találsz ami hasonló akkor tuti lesz szerintem.
ezek a ruhák, szerintem 1-2 tökéletes.
Ha meg nadrágot szeretnél, vegyél fel tunikát.
ezek a fazonok rejtik a hasat.
ha javasolhatom, ezekhez szűk nadrágot vegyél fel:)
remélem segítettem:)
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Mindenképpen megírom, amint döntöttem, sőt a képet is felteszem a ruháról!:)
Én is gondolkoztam tunikában, meg valami szűk naciban!
Mivel este 8kor kezdődik, ezért nem nagyon akarok szoknyát, mert nem biztos hogy jó idő lesz, dideregni meg nem akarok!
Voltam már nézelődni egy - két üzletben, de akár hány tunikát felpróbáltam nem állt valami miatt jól, vagy számomra előnytelen helyen volt a húzás rajta, vagy a kis szalag stb....
Arra is gondoltam már hogy varratok egyet!
Várom a további ötleteket!
Most e kettő közt gondolkozom! De nem fogják azt hinni ha ilyet (ezek közül valamelyiket) veszek fel hogy megint terhes vagyok? :) Nem mintha nem szeretnénk még egy babát, de sajnos még nem vagyok az? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!