Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát vegyek fel 5...

Milyen ruhát vegyek fel 5 éves osztálytalálkozómra? Részletek lenn!

Figyelt kérdés
Terhességem alatt felszedett jó pár kg rajtam maradt, és már nincs jó alakom mint régen! :( Valami olyan ruhát keresek ami csinos, elegáns, lehet szoknya is (a lábaim jók, még :) ) Inkább has, derékra és combra híztam. nem minit akarok felvenni! Ha tudtok linkeljetek is légyszi, segítsetek!Hol tudok venni! Még van egy hónapom!
2011. máj. 6. 10:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2011. máj. 6. 10:56
 2/15 anonim ***** válasza:
95%

Ha a melleid szépek, akkor emeld ki azt, amit nem szeretsz egyszerűen elrejted.

De ezeket a zsákruhákat fejetsd el szerintem..

Olyan kell ami mell alatt össze van húzva, vagy empir vonalas.Ha a hasrésznél lefelé van valami a ruhán ami lóg, attól vékonyabb leszel és eltűnik a has. Ha ilyen nincs akkor olyat keress ami ráncolt az is csodát tesz.

Ezek nem mind felelnek meg ennek, de ha valami olyat találsz ami hasonló akkor tuti lesz szerintem.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ezek a ruhák, szerintem 1-2 tökéletes.

Ha meg nadrágot szeretnél, vegyél fel tunikát.

ezek a fazonok rejtik a hasat.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ha javasolhatom, ezekhez szűk nadrágot vegyél fel:)

remélem segítettem:)

2011. máj. 6. 11:15
 3/15 anonim ***** válasza:
írd meg mi mellett döntöttél:)
2011. máj. 6. 11:20
 4/15 anonim ***** válasza:
szerintem valami tunikát, most tele van velük az összes áruház, biztosan találsz valami elegáns, kevésbé zsák kinézetűt :D
2011. máj. 6. 11:24
 5/15 anonim ***** válasza:

válassz olyat,ami kicsit lazább a kényes terülteken, mondjuk ilyesmik jók lennének:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 6. 11:26
 6/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Mindenképpen megírom, amint döntöttem, sőt a képet is felteszem a ruháról!:)

Én is gondolkoztam tunikában, meg valami szűk naciban!

Mivel este 8kor kezdődik, ezért nem nagyon akarok szoknyát, mert nem biztos hogy jó idő lesz, dideregni meg nem akarok!

Voltam már nézelődni egy - két üzletben, de akár hány tunikát felpróbáltam nem állt valami miatt jól, vagy számomra előnytelen helyen volt a húzás rajta, vagy a kis szalag stb....

Arra is gondoltam már hogy varratok egyet!

Várom a további ötleteket!

2011. máj. 6. 12:51
 7/15 A kérdező kommentje:

[link]

Erről mi a véleményetek?

2011. máj. 6. 13:12
 8/15 A kérdező kommentje:

[link]

Most e kettő közt gondolkozom! De nem fogják azt hinni ha ilyet (ezek közül valamelyiket) veszek fel hogy megint terhes vagyok? :) Nem mintha nem szeretnénk még egy babát, de sajnos még nem vagyok az? :(

2011. máj. 6. 13:17
 9/15 A kérdező kommentje:
Bocs, a szoknyát azért írtam fel a kérdésben, mert akkor úgy volt hogy délután 5kor lesz! És nemrég kaptam email-ben, hogy este lesz! :)
2011. máj. 6. 13:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő nagyon aranyos, és jól fog állni. Ha kell, én az elsőt választanám! Visszafogott, de mégis elegáns. Gondolom vacsorázni mentek valahová (?)
2011. máj. 6. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!