Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hosszú hajból PUNK frizurát?...

Hosszú hajból PUNK frizurát? +miket vegyek fel? (elég sürgős,3napom van) részletek lent. írjatok, kérlek.

Figyelt kérdés

suliban 1 napra punknak kell öltöznöm. Hátközépig érő barna hajam van (természetes). Mit csináljak vele? felállítani nagyon hosszú. Esetleg színezzem? Hogyan? Mivel?

Szürke kockás gatya, fekete bakancs van. Szegecses karkötő, döglánc a nyakba van.

A sminkem milyen legyen?

ja, lány vagyok.

további kiegészítő-tippek? (3nap múlva kell)

köszi a segítséget:)

2010. márc. 28. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

én punk vok, nekem borotvált hajam van:D

de gondolom egy alkalom miatt nem akarod kiborotválni, szóval csak simán fogd copfba, az ofinádat ha akarod ak tűzd hátra vagy hagyd elől lógni és fesd be hajszínező spray-yel(bármeik drogériában lehet venni)

a szememet én fekete szemtussal szoktam kifesteni, jó vastagon:D

tegyél a füledbe biztostűt, a nadrágodat diszítsd egykét felvarróval, egykét kitűző, a nyakadba tegyél lakatot(nagyon jól néz ki) és kész is:)

remélem tudtam segíteni:)

2010. márc. 28. 19:27
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi. de gondolkodtam és arra jutottam, mi lenne, ha középen felállítanám, oldalt meg kivasalnám. és valahogy szinezném, csak nem tudom még, hogyan :)
2010. márc. 28. 19:45
 3/4 A kérdező kommentje:
mármint a hajam :D XD
2010. márc. 28. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

ha középen fel akarod állítani akkor inkább az oldalsó részt fond be:)

előző vtam

2010. márc. 28. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!