Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet ilyen frizurát...

Hogyan lehet ilyen frizurát készíteni? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Olyan frizurára gondolok, ami hosszú. A vége pedig nagy hullámos. Mint pl Zimány Linda, Bódy Szilvi haja néha. Azonnal linkelek képet, pillanat.

Csak nem tudom, hogy hogyan kell csinálni, mert próbáltam hajsütővel, de az túl vékony ,pici hullám.

2010. febr. 3. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
be kelle csavarni hajcsavaróval,van belőle kisebb,nagyobb.
2010. febr. 3. 10:09
 2/8 A kérdező kommentje:

Erre goltam:

[link]

2010. febr. 3. 10:14
 3/8 A kérdező kommentje:

De ha becsavarom, az egész fejem tiszta göndör.

Vagy csak a végébe tegyek, a nagyobb típusból?

2010. febr. 3. 10:15
 4/8 anonim ***** válasza:

csavard be 8-10 centi átmérőjű csavaróval. A tetejét ki fogja húzni a súlya. A jó kérdés, hogy ekkora csavarót hol lehet kapni, max fodrászkellékesnél.

Ja és rengeteg rögzítő kell rá, különben ez könnyen kinyúlik.

2010. febr. 3. 10:23
 5/8 A kérdező kommentje:

Rendben van, köszönöm szépen. Azt hiszem, keresek egy fodrász kellékest a városban. Veszek 10-es átmérőjüt, és azt hiszem, csak a végét csavarom be.

Viszont kérdés, hogy mivel fixáljam? A hajlakktól kemény lesz a hajam, mert vékonyszállú szőke, hamar összeáll tőle.

Ti mit javasoltok?

2010. febr. 3. 10:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés:

Soha nem volt becsavarva a hajam, így fogalmam nincs, hogy fontos-e a csavarás iránya? kifelé csavarjam vagy befelé, vagy teljesen mindegy?

2010. febr. 3. 10:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Hajmosás után oszlass el a hajadon egy kis hajhabot. Nekem ez mindig használ. (Nem kell kimosni. De túlzásba vinni se (:
2010. febr. 3. 15:17
 8/8 A kérdező kommentje:
RENDBEN, ÉS ARRA MÉG NÉMI HAJLAKKOT? NEKEM ATTÓL KEMÉNY NAGYON, PRÓBÁLTAM PEDIG MÁR PÁR FAJTÁT.
2010. febr. 3. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!