Hogyan vagy hol tudok olyan weboldalt készíteni az alábbiak szerint? Részletek lent. Nagyon kezdő vagyok a témában, és találtam pár tárhelyet, de nekem ezek teljesen kínaiak.
Egyszerűen szerkeszthető, és eleinte jó lenne ingyen, csak a domaint gondolnám megvenni, ha működik az ötletem, akkor jöhet komolyabb oldal is akár.
Eleinte ezek lennének fent:
- egyszerű pdf anyagok letöltése, illetve ezekből részletek mintaként való megjelenítése (jpg), valamint képek, videók, mindezeket csak az oldalon való regisztrálással lehetne letölteni, vagyis be kell lépni az oldalra, de ehhez valami autoresponder (így hívják?) kéne, hogy azonnal kapja a megerősítő mailt a feliratkozó.
- hírlevél rendszer nagyon jó lenne. Ezt csak a regisztrált felhasználók kapják. De! Ha a regisztrációval lehet feliratkozni, és ugye le lehet iratkozni, akkor a felhasználói reg. is törlődik ezzel? Vagy ez különválasztható?
-különféle cikkek, amikhez felh.névvel és email címmel, regisztrálás nélkül hozzá lehet szólni. Ezt nekem kell/lehet moderálni?
- partnerlinkeket szeretnék elhelyezni az oldalon, de szövegbe ágyazva és külön is egy ajánló oldalon.
- több oldal kellene valami.hu/valamimeg elképzeléssel (ez gondolom aldomain, nem aloldal)
- menü,
- az oldalról jó lenne, ha lehetne automatikusan üzenetet küldeni vagy az oldal nevével azonos email is járna hozzá.
Később webshop funkciót és saját partnerprogramot tervezek hozzá, tehát nem árt, ha bővíthető.
Hol találok ilyet? Ami mondjuk érthető nekem is, mert ezek a php, meg mysql és társai a html kódokkal együtt teljesen más világ még nekem.
Nagyon köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Az igazi kerdes, hogy mennyit vagy hajlando aldozni ezert? Akar az idodbol (hogy megtanuld) akar a penzedbol (hogy megfizesd mast, aki mar megtanulta)
Foleg, ha azt mondod, neked ez nagyon mas vilag. Akkor meg kell fizetned valakit, aki ert hozza.
(Amugy szerintem ez 100K (es folotti project))
Szerintem a legelejéhez egy sima portálrendszer is elég.
webshoppokhoz annyira nem értek és mivel ott már pénz is forog ilyen letöltött dolgokban nem biznék habár ezekhez is vannak már előre megirt rendszerek
Az első két válaszoló.. Fúj undorítóak vagytok..
Kedves kérdező, merem ajánlani a Joomla!-t,amellyel a fent leírtakot mind megtudod valósítani..
Webshoppot meg mindent mindent..
És egy forintodba se kerül, csak kicsit meg kell tanuld a Joomla!-t, ami egy adminisztrációs felület, komolyabb PHP és egyébb programozási tudásra nem nagyon van szükséged, alap dolgokkal is jól meglehet valósítani amit szeretnél..
Nem kell több 100.000 FT-t, és 6-7 évig iskolákra járj ezért :))
Csak sokan szeretnek tulozni
21:22: jah, en sem ertem, miert tanuljak az emberek a php/sql/html/css-t evekig, ha minden megvalosithato Joomla!-val...
Tenyleg nem ertem mi szukseg autoszerelokre, mikor a kocsi benzinnel megy.
Oszinte leszek: tele a hocipom a Joomla! huszarokkal. Elegem van azokbol, akik elore elkeszitett portalrendszer konfiguralasert kernek penzt. Neha tobbet, mint amit a egy rendesen megirt portalert hajlandoak fizetni az emberek.
Az a igazsag, hogy nagyon jok a elore elkeszitett portalrendszerek, neha talan tulsagosan is. Csak eppen felismerhetoen egyformak.
Csak tudnam peldaul az index.hu miert nem ter at Joomla!-ra. :P
Na mindegy, felreertes ne essek, szeretem a kesz portalrendszereket, csak gyerekjateknak tartom oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!