Milyen izzadásgátlót/dezodort vegyek ha valami ilyesmi illatot szeretnék? Részletek lent!
Eddig rendeltem (de az sajnos megszűnt), fogalmam sincs, hogy az üzletekben kapható termékeknek milyen az illata.
Természetesen meg fogom szagolni őket magam is, csak addig is gondoltam tudtok valami tanácsot adni, hogy mégis melyiket érdemes levennem a polcról.
DM-be szándékozom menni, esetleg ha muszáj akkor a Rossmannba tudok még, nálunk csak ezek vannak.
20 éves lány vagyok, valami fiatalos vagány illatot szeretnék. Szeretem az unisex illatokat, illetve a fás, zöldteás és hasonló illatokat.
(A golyós dezodorok kilőve, mert nem tudom rendesen használni, ragadok mindig. Inkább a stiftesek felé hajlok, vagy valami krémdezodor esetleg.
A spray nagyon hamar elfogy.
De ez igazából mindegy, az illat érdekelne most.)
Tudtok valami jó illatú inkább unisex jellegű izzadásgátlót?
Olyan is jöhet ami bár nem férfiaknak való, szerintetek mégis túl pasis volt, hátha nekem tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!