Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elégedett vagy a szekrényed...

Elégedett vagy a szekrényed tartalmával?

Figyelt kérdés

Mennyi ruhád van,elégedett vagy a mennyiséggel?:)

Márkás vagy kínai ruhát hordasz?(Tudom,az is kínai többnyire,de értitek....)

Kérlek írjatok kort és nemet is!

Köszönöm!:)

2011. ápr. 13. 16:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

mi eladjuk a teszveszen, a kinőtt(jobb minőségű ruhákat) eladjuk csomagban, és abból újakat veszek. kínaiból nem vásárolok. leginkább interneten webshopok, vagy (sajnos newyorker) meg ausztia :D

14/L

2011. ápr. 30. 22:10
 22/30 anonim ***** válasza:
Elég sok ruhám van, az utóbbi egy évben kaptam rá a turkálókra, sok márkás ruhát találtam ott. :) Főképp turkálókban vagy márkás boltokban(leárazáskor) vásárolok. 15L
2011. ápr. 30. 22:32
 23/30 anonim ***** válasza:
mostanában sajnos nagyon kevés hordható ruhám van.:(
2011. ápr. 30. 22:58
 24/30 anonim ***** válasza:
Elégedett vagyok, bár kéne egy új farmer. Abszolút nem nyomorgunk, de én egyszerűen nem tudom hogy hogy tud valaki több ezret kiadni egy pólóért, hisz azon az áron többet tudna venni magának. Én meg vagyok elégedve a kínaival is.
2011. ápr. 30. 23:00
 25/30 anonim válasza:

mindig el tudnék képzelni újabb, szebb, csinosabb ruhákat, de alapvetően nem elégedetlenkedem.

vannak kínais, meg turis ruháim is, de mivel márkás holmik is szép számmal akadnak a ruhatáramban, általában az olcsóbb darabokról is megkérdik, milyen üzletben vettem, melyik cég gyártotta. :))) bevált taktika. még párizsban is megcsodálták az aluljáróban vett cipellőimet, s érdeklődtek, melyik neves cég követte el a meseszép darabot. :b kac-kac...

20/n

2011. ápr. 30. 23:23
 26/30 anonim ***** válasza:

Nagyjából elégedett, mert nem tulajdonítok túlzottan nagy jelentőséget az öltözködésnek. (nem igénytelen vagyok, csak nem majmolok trendeket) Nem mondom, hogy pár cucc még nem menne el, de azért minden alkalomra van darabom.

Márkás vs kínai? Ár/érték arányban optimalizáltan van mindenem. Kínaiban vett ruhám nincs, de Tesco F&F is van meg D&G is, meg Charles Vögele-ben cucc meg Philip Russel is. Direkt nem hajtok drága márkákra.

Kor: 30<

F

2011. máj. 1. 08:05
 27/30 anonim ***** válasza:

A ruhatáramat igyekszem mindig bővíteni és selejtezni. Amit már évek óta nem vettem fel, az ne foglalja a helyet. Most éppen elégedett vagyok vele, bár nyárra még egy pár lenge felső elkél majd.

Nem hajtok márkákra, kínaiban csak farmert veszek illetve fehérneműt. Általában turkálóban,Tescoban F and F, Jeans club-ban, butikban.

Sajnos mivel 42-es a méretem, így az Orsay, New Yorker és az egyéb bevásárló központokban található butikokban sosem találok semmit. Nem beszélve arról, hogy az anyaguk borzasztó, nincsenek rendesen megvarrva.

Nálam az anyag számít és hogy tudjam kombinálni több mindennel. Nem követem a trendeket.

2011. máj. 1. 09:08
 28/30 anonim ***** válasza:

elégedett vagyok, régen nem voltam az, de már az vagyok, de mindig örülök, ha egy vásárlás alkalmával találok új darabokat, imádok öltözködni.

kb. 30 póló, 10 ujjatlan, 4 nadrág, 7-8 pulcsi-kardigán (együtt), harisnyák, melltartók, bugyik, zoknik..

2011. máj. 1. 11:09
 29/30 anonim ***** válasza:
Sok ruhám van, főleg Mangoból, Bershkából, H&M-ből, Stradivariusból, Promodból és Pimkie-ből, de jó lenne még több, meg sok olyan van, ami régebben tetszett, de ma már nem igazán az én stílusom.
2011. máj. 1. 12:02
 30/30 anonim ***** válasza:
Ja és 17/L :)
2011. máj. 1. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!