Hogyan rendeznéd be ha a te szekrényed lenne? Rengetek ruhám van. és valami rend kéne.
Jaj, hát ezt neked kell ám tudni mennyi ruhád meg egyéb limlomod van, és azt neked hogyan kényelmes elhelyezni.
De ha nekem ennyi helyem lenne pakolni... maga lenne az éden! :)
A 3 fiókba rakd a fehérneműket, zoknikat, öveket, sálakat.
Az egyik szekrénybe rakd vállfára az időjárásnak megfelelő, mindennapos használatra szánt ruhákat, blúzokat, a másik akasztósba azokat, amelyek nem az éppen aktuális időjárásnak megfelelő, de összehajtogatni nem akarod. A fennmaradó (kisebb szekrénybe) berakhatod azokat, amiket éppen nem hordasz, és összehajtható.
A polcokat ki szokták venni, hogy a helyére a TV beférjen. Ha erre nincs ebben a szobában szükség, (mert másikban TV-zel), akkor a polcokra teheted a könyveidet. Sok apró kis dísztárgy, egyebek szépek ugyan, de (ahogy én mondom) külön takarítónő kell ahhoz, hogy a port állandóan törölgetni róla, ezért amit könyvvel nem tudsz megtölteni, oda inkább csak 1-2 db. dísztárgyat tegyél ki (ízlésnek megfelelően vagy egy herendi, zsolnai vagy egy szép üvegváza stb.) amit egy mozdulattal le tudsz emelni, a helyét kitörölni.
A vitrines részbe szokták rakni azokat a pohár stb. készleteket, amiket csak "sátoros ünnepeken" vesznek elő (ólomkristály stb.)
A téli ruháidat tedd fel a felső polcokra, a nyáriak legyenek akasztva és az alsó polcokon, kéznél. Ha máshogy nem fér el, a vitrinbe is tehetsz téli ruhákat, szépen összehajtva nem olyan vészes, ahogy kinéz.
A díszeket a nyitott részre.
Egyébként én eladnám, az árából vennék egy olyat, ami végig zárt szekrény, most olyanom van és szuper! Van három akasztós rész, amiből az egyiket be fogjuk polcozni, mindegyik fölött két polc, ez összesen 3 m széles és 2 m magas. És mindegyiknek a tetején van felső kisszekrény, amiben szintén két polc van, így a plafonig ér az egész. Sima az eleje, bár létezik ilyen tükrös ajtókkal is, és iszonyat mennyiségű holmit elnyel :) Tükrös ajtóval meg még jól is néz ki :)
mi most vettünk egy hatalmas gardróbszekrényt, nincs annyi ruhám (legalábbis minden reggel pánikolok hogy nincs mit felvennem :D), de már telerámoltuk, én a 2/3-át foglaltam be, de már terpeszkednék barátom részére :DDD
mindenképp lentre kerüljenek amiket nem hordasz épp, vagy oda ahová kényelmetlenebb nyúlkálni, és az akasztós rész alá is tudsz polcot tenni, ha nem hosszú ruhákat akarsz akasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!