Elégedett vagy a szekrényed tartalmával?
Mennyi ruhád van,elégedett vagy a mennyiséggel?:)
Márkás vagy kínai ruhát hordasz?(Tudom,az is kínai többnyire,de értitek....)
Kérlek írjatok kort és nemet is!
Köszönöm!:)
régi,kopott de márkás ruháim vannak :D nem ártana pár uj is :S
18L
mondhatni elégedett vagyok :)
kb. 10 farmer, cicanaci stb
kb.30 felső, mindenféle póló, ing stb.
soksok cipő, táska, sálak, kiegészítők :)
szeretek öltözködni, szeretek vásárolni, de nőből vagyunk, sosem elég, sosem vagyunk elégedettek :))
Nem.
2 hosszú nadrág, sok itthoni felső, kintre 8-10 db.
3 cipő, egy szakadt, egy kényelmetlen és egy jó.
Majd ha lefogyok, lesz újítás :)
19/L
hát ha valaki benéz azt mondja az igen milyen sok ruhád van.. de azok közül van néhány olyan amit nem igen vennék már föl, vagy már kissé kinőttem de ennyire nem tudok megválni tőlük, hogy megtartom és max felveszek egy felsőt felé eltakarva a kikandikáló köldököm...:P
mostanság igyekszem mindig a legmegfelelőbbet venni ár és minőség szerint is.. úgy megvagyok velük elégedve, de még azért fejlesztenem kell :D
Rengeteg van.: DD és igen,mindeggyiket szeretem.: $ 4hónapig minden nap mást tudok felvenni.:D mindenből sok van..és a legtöbb márkás.: )) sose hordtam kínai cuccokat.:D
13/L
Nagyon sok ruhám van,de néha mindig órákig állok a szekrényem előtt,mert nem tudom,hogy mit vegyek fel.
Általában márkás ruhákat hordok.
14L
A mennyiséggel most annyira nem ,mert épp leselejteztem azt amit már nagyon rég nem hordtam és nem is fogok.
A minőséggel igen ami maradt :D - turis-márkás(rengeteg George, Esprit, Next, S.Olive,H&M stb.) márkás (leárazásokon veszek ha megéri) illetve pár kínai (ezek a farmerok mert elég kicsi a méretem :D illetve fehérnemű mert olcsó és úgyis gyakrabban cserélem)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!