Ciki ha nem hordok melltartót?
Szia! Ha te úgy gondolod, hogy neked kényelmetlen a melltartó ne hordj, de valami toppot, vagy sportmelltartót azt azért kellene, márcsak nem is azért mert cikiznek, hanem mert az nem jó a mellnek, ha ugrálsz össze vissza, és csak ott himbálóznak össze vissza, szerintem pont akkor lesz lógós ha nem hordassz és nem tartja semmi...
de ahogy gondolod...egyébként ha nem hiszel nekem itt olvasd el egy szakember véleményét:
remélem segítettem :)
Szia!
Ebben nincs igazad,hogy a melltartótól ereszkedik meg a mell,mert a mi sulinkban volt egy csaj,akinek elég nagy mellei voltak és nem hordott melltartót,ezért ilyen ránc szerű csíkok lettek neki rajta és kb. a hasa közepéig ért...:/ Akkor kezdett el melltartót hordani,ha nem akarsz nem hordassz,ha akarsz igen, remélem segítettem a döntésben...=)♥ Szia! 13/L
Én azt mondom, hogy csak akkor hordj melltartót, amikor olyan ruha van rajtad, ami alá mindenképpen illik a kinézet miatt, vagy olyan helyzetben, ha futsz, sportolsz, tehát amikor nagyon ugrálnának.
Minden más esetben nem kell, tehát otthon, vagy télen az utcán, suliban, amikor amúgy is két pulcsi van rajtad. Úgysem látszódik ilyenkor.
Nem jó a melleknek, ha mindig alá vannak támasztva, mert akkor nincsenek edzésben az őt tartó inak, izmok, és ezért teljesen elgyengülnek.
Sokan azt mondják erre, hogy a mell zsírszövet, nincs is benne izom.
Részben igaz is, de attól még azt a zsírszövetet izom tartja. És ez az izom ugyanúgy hajlamos az elsatnyulásra, mint bármely más izmunk, ha nem használjuk, nem tornáztatjuk.
Vigyázz rájuk, hogy sokáig szépek maradjanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!