Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki ha nem hordok melltartót?

Ciki ha nem hordok melltartót?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és cikiznek a suliban azért mert nem hordok melltartót...:S Nálunk mindenki hord van aki push up-ot, van aki sport melltartót. Én úgy gondolom, hogy felesleges, mert lógni fognak.
2011. ápr. 11. 18:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
40%
pont akkor nem fog lógni ha hordasz!
2011. ápr. 11. 18:44
 2/21 anonim ***** válasza:
71%
Rajtam kivül úgy is mindenki azt mondja majd, hogy nem, viszont abban a környezetben ahol te vagy ott igen, szal ahhoz kell alkalmazkodnod ha el akarod kerülni a cikizést.
2011. ápr. 11. 18:45
 3/21 A kérdező kommentje:
első válaszoló: sztem attól fog ha hordok, gondolj bele, pl. vannak asszem afrikába azok a nők akik a nyakukra vmi fém karikát tesznek, ha leveszik kitörik a nyakuk, mert megszokja az izom, hogy nem kell erősödnie, elbírnia saját sullyát. Ugyan ez van a melleknél is!
2011. ápr. 11. 18:49
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod:) Ha nem akarod,hogy cikizzenek kezdj el hordani valami toppot vagy sportmelltartót,azok egészségesek.Nem kellenek ide szivacsos/kitömött melltartók,csak,hogy egészséges és kényelmes legyen: D

Ha viszont nem szeretnél semmit hordani,akkor el kell viselned a cikizést és ne panaszkodj;): D

2011. ápr. 11. 18:56
 5/21 anonim ***** válasza:
54%

Hát ha szép vagy akkor nem baj,de akor nyilván senki sem csúfolna

Ha csúnya vagy vegyél melltartót :D

2011. ápr. 11. 18:56
 6/21 anonim ***** válasza:
53%

Kedves kérdező!

Ez egy hülyeség, nehogy bedőlj neki. A melltartótól egyáltalán nem fog lógni a melled, sőt. Amúgy meg nem ciki, de soknak szúrja a szemét, hogyha a póló alul átlátszik az egész melled...

De te tudod, de ha úgyse hallgatsz a válaszokra, miért kérdezted?

2011. ápr. 11. 18:58
 7/21 A kérdező kommentje:
Háát van egy elképzelésem...és tény nem igazán tetszik más:D:) nem szemtől szembe mondják, hanem a hátam mögött, de így még nem jött szóba csak tom h beszélnek róla....am nem vok ronda XD
2011. ápr. 11. 19:00
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

igen, csakhogy a mell főleg zsírszövetekből áll, nem izomból, amit ha tetszik, ha nem, húz le a gravitáció. de tegyél amit akarsz!=)

első voltam.

2011. ápr. 11. 19:00
 9/21 A kérdező kommentje:
háát ebben egyet értünk...
2011. ápr. 11. 19:03
 10/21 anonim ***** válasza:
szia! hát, szerintem elég gusztustalan, ha már nő a melled, és legalább egy pici van, és így átlátszik, átüt a póló alól. ha nem akarsz melltartót hordani, ami lehet, h neked még felesleges is, akkor legalább topot vegyél, az egyáltalán nem kényelmetlen.
2011. ápr. 11. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!