Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen az idei táskadivat?

Milyen az idei táskadivat?

Figyelt kérdés

Olyanra gondoltam, amivel suliba járhatok.. belefér legalább 2 spirálfüzet, 2 könyv, és a kajám :D

köszii a válaszokat^^

2009. márc. 1. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Converse és az Eastpak még mindig divat...
2009. márc. 1. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudok márkát mondani, de azért azt látni, hogy a 17-25 éves korosztálynál divatosak a nagyméretű bőr, műbőr táskák. Általában sötétszinűek, de láttam már pirosban, zöldben is. Utcai táskának is tökéletesen megfelelnek, amúgy én is ilyennel járok iskolába. A fiatalabb generáció inkább sportosabb vászon táskát hord, már csak a hugom példájából kiindulva. Ő pl adidas sportválltáskával jár suliba.
2009. márc. 1. 22:44
 3/3 A kérdező kommentje:

ezek a sportválltáskák nekem is bejönnek, csak nem nagyon látok ilyet boltokban :S

akik meg ilyet hordanak, nem merek odamenni hozzájuk ismeretlenül és megkérdezni h szia!dejóatáskád!holvetted? :D

köszönöm a válaszokat, és várom még a többit :))

2009. márc. 2. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!