Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen nőies csizmát ajánlanát...

Milyen nőies csizmát ajánlanátok az idei télre?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy igazán nőies legyen, de a sarka ne legyen túl magas (mert alapból magas vagyok). Ne legyen nehezen tisztítható. Van valami tippetek? Tudnátok képet küldeni ilyen fazonú csizmákról?
2011. szept. 18. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

Nekem ezek tetszenek =)...bár az utolsó nem annyira =)

2011. szept. 18. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
2011. szept. 18. 14:04
 3/5 A kérdező kommentje:

1. Köszönöm szépen, bár ezek nem az én ízlésemet tükrözik. Inkább olyat szeretnék, aminek van sarka, csak nem 10-12 centis, mert ugye az már túl magas lenne. Viszont nagyon értékelem, hogy te vetted a fáradtságot és belinkeltél párat! :))

2. Köszi a trollkodást..

2011. szept. 18. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyan! Ne legyél olyan negatív! Kell egy kis vidámság is.
2011. szept. 19. 12:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Mikor kiírok egy kérdést, akkor azért teszem, mert válaszokat szeretnék kapni. Ha látom, hogy kaptam két választ, annak megörülök, de ha az egyik ilyen hülyeség, akkor azt nem értékelem! Bár valóban, ez még a szellemesebb fajtából való volt.
2011. szept. 19. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!