Suliba milyen csizmát ajánlanátok?
Ja és ilyesmi stílusra gondoltam:
A lényeg, hogy kerek orúú legyen, nem nagyon nagy sarokkal, és velúr, jó színben(pl.szürke).:D Ja és nem kell nagyon hosszú szár:P
A Deichmann-t tudom én is ajánlani, mert ott sok jó csizmát fel lehet lelni, és még egész jó áron vannak.
Amit kinéztél, az nem tűnik rossznak, bár én 15 évesen inkább lapos sarkút ajánlanék neked, de persze te tudod.
Köszi:)
Lapos sarkú bokacsizmám van, de szeretnék mellé egy simát is, mert az könnyen átázik... csak még sose volt magassarkúm:P
De az is lehet, hogy nem is áll jól a magassarkú:D
A magassarkúban tényleg meg kell tanulni szépen járni. Imádom, mikor még kis fiatal csajok így próbálnak "nagylánynak" látszani, hogy magassarkút húznak, aztán meg persze csetlenek-botlanak benne. :D De persze ez bármilyen korosztály esetében előfordulhat, és tényleg elég vicces. :)
De komolyan azt tanácsolom, hogy ha még tudnál is kecsesen járni magassarkúban, általános viseletként még semmiképp ne hord, ne terheld ilyen fiatalon ezzel a lábadat.
Lapos talpúakban is vannak nagyon csinos, nőies csizmák, amik ráadásul sokkal kényelmesebbek is.
Egy ilyesmi szerintem jó lenne:
vagy
Köszi mindenkinek!!:)
Akkor szétnézek mindenképpen a deichmann-ban hátha ráakadok olyan lapostalpúra, ami jóláll:)
Mégegyszer köszi!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!