Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mik lesznek az idei tél és...

Mik lesznek az idei tél és ősz tömegcuccai?

Figyelt kérdés
magyarul mit ne vegyek :) ami van mellettem a buszon, meg ami szembejön velem 4x.
2011. szept. 9. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:

hát sztem a gombolós kabát idén sem megy ki a divatból..

meghát..a kendőkből lesz sok,és hát csizmában nem tudom.:S

2011. szept. 9. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Fila táska, bőrkabát, csőnadrág, kockás ing.
2011. szept. 9. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, csőnadrág, kockás ingek, bővebb virágmintás hippis blúzok, kötött hosszított felsők, tunikák, magassarkú csizmák, főleg bokacsizmák, kendők-sálak minden mértékben, színekben barna, drapp, piros.

De nem baj ha valami tucat, ha Te egyéniséghez híven tudod viselni. Van tucatruha, ami egyik ismerősömön gáz és divatmajom, másikon ugyanaz a nőiesség mintapéldája. Butaság csak azért nem hordani egy szép darabot, mert másoknak is van........én is megveszem a divatruhákat, csak kombinálom a saját ízléssel összeválogatott ékszerekkel, frizurával.

Nem vezet sok jóra sem az ész nélküli divatmajmolás, amikor mindent felvesz az ember lánya ami divat, tekintet nélkül az alkatára, személyiségére, de ennek fordítottja sem, amikor valaki ész nélkül menekül mindentől ami divatos és csinos, csak mert sokaknak van. Hordd nyugodtan ha tetszik, és főzd le a többieket :)

26/N

2011. szept. 9. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Fila táska :D
2011. szept. 9. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Fila táska, Converse cipő :))
2011. szept. 10. 00:48
 6/6 anonim ***** válasza:
fila táska converse cipő SP xDDDDDD
2011. szept. 14. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!