Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Alapdarabok az idei télre? 2011

Alapdarabok az idei télre? 2011

Figyelt kérdés

Jöhet bármi, nadrág, felső, sál, kabát, cipő... Minden ami belefér. Egy nőies ruhatárat szeretnék kialakítani. 177 cm magas vagyok és 55 kg. Sztem, pont jó alakom van, persze hibákkal teletűzdelve, de nem panaszkodom. Elegáns mégis laza stílust szeretnék.

10 ezer Ft-ot(utalványban, New Yorker-ben, Takkoban, C&A-ban tudom levásárolni)+ 10-15 ezret kp-ban tudok jelenleg rááldozni. Linkeket is szívesen nézegetek, ha találtok/tudtok vmi jót. Köszönöm 19/L

2011. okt. 16. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:

szőrős/sima (mű)bőr csizma de lehet velúr is ha szeretsz tisztítani :DD

koptatott csőfarmer (évekóta nagy sláger :) )

virágmintás sál. keress őszies színekben, ne tavasziasban

barna/fekete (mű)bőrkabát

(mű)bőrkesztyű

hosszított pulcsi

gumis öv :)

2011. okt. 16. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:

milyen szerencsés vagy.Hogy sikerült 10000 ftos utalványhoz jutnod?mázlista

sztemmagassarkú bokacsizmát mindenképp vegyél. nőies,divatos.

szövetkabát szinte bármilyen színben

hozzáillő sál

legging

magasderekú szoknya

most perpill ennyi jutott eszembe:)

2011. okt. 18. 10:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Szövetkabát

szőrös/ bőr-műbőr csizma

szép sál

sima egyszerű pulcsi és ahhoz válassz jó kiegészítőket

bőr kesztyű

nadrág ne legyen szerintem koptatott legalább is ne olyan mint aminek olyan hatása van hogy ráömlött a hypo.

Inkább egyszerű egyenes szárú sötétebb farmert vegyél (azt jól tudod kombinálni)

Bár ami húzós az a szövetkabát (bár ki lehet olcsókat is fogni de szerintem az 8-10 minimum)+a csizma (ha bőrt veszel minimum 16-20ezer)

Kockás ing szőrme mellénnyel őszi színekben :)

2011. okt. 18. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!